ירידה בחשק המיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בחשק המיני
    לאה
    24/12/2014

שלום !
    אני בת 20 ,בצבא (משתחררת עוד חודש וחצי )
    ישלי חבר כבר שנתיים וחצי , וכבר תקופה סוג של ירד לי החשק המיני
    חבר שלי מנסה כל פעם לחרמן אותי בצורה אחרת ,אפילו מה שהיה משפיע עליי פעם הרבה פחות משפיע .
    הוא ניסה גם להוסיף דברים חדשים אבל עדין לא עובד לנו .
    השילוב שבין הצבא לבין עבודה לאחר שעות הפעילות וכל הלחצים בשתי המקומות משפיעים כנראה על חיי האהבה שלנו
    החלטתי לא לשלב ביחד עם הצבא את העבודה אלא רק יום אחד בשבוע (שישי בוקר - משעה 8:00-15:00 ) .
    אני אוהבת את חבר שלי הכי בעולם ! באלי שיהיה לנו כיף
    מבאס אותי שאני לא מצליחה לספק אותו ! אני נרדמת לו
    קראתי שיש הורמון בשם אוקסיטוצין שאחראי על אהבה וכו' ..
    רציתי לדעת אם יש אוליי כדורים /סירופ/ תרסיס עם ההורמון הזה כדי שאוכל לקחת וגם להינות ולשפר את חיי האהבה שלנו .
    אם כן איך אני משיגה את זה , האם ניתן לקבל פרטים נוספים .
    ברצוני להוסיף שחבר שלי גבר מאוד מושך , חתיך מחוטב מטופח מכבד ,כך שאין ככ סיבה לסירוב ביצוע אהבה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בחשק המיני

הוספת תגובה

• ירידה בחשק המיני - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    24/12/2014

אנה שלום, הסיבה לירידה בחשק המיני שלך לא ברורה. יש סיבות רבות היכולות לגרום לכך: גופניות הורמונליות, תרופות שנות. ישנם סיבות נפשיות וישנן סיבות הקשורות ביחסים הבין זוגיים. ניתן לברר ולהבין יותר ע"י פנייה לטיפול מיני אצל מטפל/ת מיני מוסמך. אין כדור או תרסיס שיכול להחזיר את החשק המיני והתשוקה לקיים יחסי מין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו