מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסותכלתשני לוי11/01/2015
אני חושבת שבן זוגי מכור לפורנו.. הוא בן 32 ואני 28 הוא מאונן במקלחת עם הטלפון שלן..אני שומעת אותו לפעמים וגם רואה "שאריות" במקלחת. ניסיתי הכל, לדבר על זה גליוות- כל פעם יש לו תירוץ אחר.. פעם זה בעיות בזוגיות, פעם זה אין לי חשק, פעם יש לו כאבים.. כבר חודש שהוא אפילו לא נגע בי.. אין לנו אינטימיות בכלל. אנחנו נשואים 3 חודשים, בקשר 3 שנים שמתוכן שנה במערכת יחסים ממרחק, שבתומה גיליתי על בגידה , נפרדנו .ולאחר 7 חודשים חזרנו והחלטתי לתת לו הזדמנות נוספת. לקח לנו חודשיים בערך לקיים יחסים לאחר החזרה וזה היה בסדר, תקופה מסויימת שהוא נמנע.. אמר שהתרגל "לדאוג לעצמו"...אמרתי שעכשיו אני כאן ואני רוצה שתהיה לנו מערכת יחסים אינטימית- הוא ענה שבסדר אבל הרגשתי שכשהוא שכב איתי הוא לא היה שם. אני חוששת שהוא מכור לפורנו. יש לנו המון בעיות ולחצים בקשר זה נכוןף, עברנו לגור, בעיות כלכליות (כרגע הוא מפרנס) אין לנו ילדים, אני מרגישה דחויה, הוא זה שבגד בי..התחנן שאחזור כדי לתת לו צאנס, אני פה , ואין לנו שום אינטימיות.. ניסיתי לדבר איתו על החשש שהוא מכור- הוא התחיל לצעוק ולטעון שאני כל הזמן מתלוננת ומחפשת בעיות.. אני לא מסופקת. ואני ניסיתי להסביר לו המון פעמים שאני רוצה את הקרבה הזו שלנו..את האינטימיות..זה לא קיים.. אנחנו יחד כבר חצי שנה מאז שחזרנו, גם כששכבנו הוא היה כבוי כזה כמו אוטומטי..שום אינטימיות..סקס מנותק.זה כואב לי. אני אוהבת אותו אבל לא מסוגלת עם הדחייה הזו. הוא מזיז אותי ממנו, לא מנשק אותי נשיקות ארוכות..לטענתו "כדי שלא תחשבי שאנחנו נשכב" אני באמת לא מבינה, שאלתי המון פעמים, בכיתי, ביקשתי, יזמתי, ניסיתי הכל..אני נראית טוב ומושכת, הוא אפילו אומר את זה.ולא נוגע בי. אבל הוא לא מוכן לראות שיש פה בעיה, מבחינתו קודם כל שהבעיות האחרות יפתרו ואז נדבר על זה, אני מתוסכלת מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוסכלת-תיקון
שני לוי11/01/2015הוא גם אמר שהוא מרגיש שלשכב איתי זו עבודה. כיוון שאני גומרת רק בדרך אחת. אבל ניסיתי להסביר לו שהוא צריך להיות סבלני, הוא לא סבלני איתי..הוא לא משקיע בסקס, הוא חושב שהכל צריך להיות מהיר , הוא מתייאש לפעמים היה מפסיק באמצע אם אני לא גומרת אחרי 10 דקות.. מצאתי את עצמי לראשונה בחיי מזייםת כדי שהסקס לא ייגמר אחרי 10 דק. אני לא יכולה ככה יותר. והוא לא נגע בי מעל לחודש, ולפני זה הייתה פעם אחת ועוד חודש, לא מסוגלת לחיות ככה, האם יכול להיות שהוא מכור וזה רק מה שגורם לו הנאה? הוא מושפע מידי..הוא לא עושה איתי אהבה..שום קרבה..כלום. מלאכותי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסכלת-תיקון - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן11/01/2015שני שלום, כמו שאת כותבת בהחלט מבין את המצוקה שלך. את בוודאי גם מבינה שהבעיות מורכבות מבעיות בקשר,בעיות בתקשורת ובהחלט יתכן גם בעיית התמכרות למין. מה שנכון יהיה לעשות זה לפנות לטיפול זוגי מיני. בלתי ניתן לתת עצות כדי לפתור בעיות מורכבות אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
שני לוי11/01/2015יש לציין שהיינו מגיעים לטיפול זוגי פעם בשבוע למשך חודש וחצי ממש כשחזרנו ואז הפסקנו בגלל המצב הכלכלי. כיוון שהמצב הכלכלי כרגע לא מאפשר. וגם.. מכיוון שמבחינתו אין בעיה (אז אין למה ללכת לטיפול? ) מה ניתן לעדות בנתיים??
אני באמת הייתי מוכנה לתת צ'אנס אחרון.כשאני מנסה לדבר אנחנו תמיד רבים. לא מרעידה שאני יכולה לדבר איתו. מוצאת את עצמי כל לילה בוכה. לא יכולה יותר.
לפני פנייה לגירושין.. כי זה מה שהוא גם רוצה. ובכל פעם אנחנו מנסים עוד קצת , אבל בעניין הסקס הוא לא משתף פעולה. אני ממש אובדת עצות. עזרתך בבקשה. אם תוכל לתת לי טיפים או הסבר אני ממש מתוסכלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן12/01/2015את כותבת שמבחינתכם אין בעיה , אז למה ללכת לטיפול? יש בעיה חמורה בקשר ביחסים וביחסי המין. "יחסי מין הם מין של יחסים". אין טיפ שאפשר לתת חוץ מאשר לפנות לקבלת עזרה בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות בכתיב. הכוונה הייתה שמבחינתו אין בעיה.
שני לוי18/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו שבעצם לא הייתה טעות. מבחינתו אין
שני לוי18/01/2015אם מבחינתי לא הייתה לא הייתי כותבת כאן. טיפ כלשהו? אין אפשרות לטיפול כרגע. מציע לפרק את החבילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו שבעצם לא הייתה טעות. מבחינתו אין - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן19/01/2015אם אין אפשרות לטיפול ואם אתם לא מצליחים לשנות את מה שקורה ביניכם ואם את מאוד סובלת ולא מאושרת, התשובה המתבקשת היא להתגרש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו שבעצם לא הייתה טעות. מבחינתו אין - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן19/01/2015אם אין אפשרות לטיפול ואם אתם לא מצליחים לשנות את מה שקורה ביניכם ואם את מאוד סובלת ולא מאושרת, התשובה המתבקשת היא להתגרש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)