אני לא אוהב סקס!!..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא אוהב סקס!!..
    תרדו מזה
    30/11/2006

איזה דרמה!..
    אפשר לחשוב.
    זה לא שאני לא אוהב סקס, צריך לחלק את זה לשניים.
    אני לא אוהב את החלק המעשי של זה, הביצועי. את התיאוריה אני מאד אוהב.
    די נמאס לי מכל הסיפור הזה של סקס.
    וכן, אני נשוי ועם ילדים, ורודפות אחרי נשים שחלקן נשואות, ואין לי כח לכל החרטה הזאת שבסוף אתה די המום, מרוצה או מאוכזב, בעת ובעונה אחת.
    די!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא אוהב סקס!!..

הוספת תגובה

• אתה לא רציני נכון?

דנה
    30/11/2006

אין גבר שלא אוהב סקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה החלק התיאורטי של הסקס???

חתולית
    30/11/2006

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חשבתי שצריך להסביר

גבר שבגברים
    01/12/2006

עם אשה שהיא לא זוגתך - דהיינו בגידה, זו תחושת הבחילה מעצמך ומהסיטואציה בשניה שאתה גומר, ועם זוגתך... נו זה סיפור ארוך, כמו אצל כולם - עליות ומורדות ( לפעמים זה מדהים כמה אפשר לרדת..).
    בגלל זה התאוריה - ספרים סיפורים סרטים וכל היתר, מושכים יותר בהביצוע עצמו.
    עכשיו זה ברור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי....

חתולית
    01/12/2006

אבל זה עדיין לא נשמע לי....איך לראות סרט כחול הוא יותר מהנה מערב של תשוקה? ברור שיש אכזנות, עליות וירידות - אבל ככה זה בכל דבר.
    גם עם החברים שלך בטח יש לך עליות וירידות, ולפעמים כיף ולפעמים משעמם - אבל לא היית מחליף אותם בדי וי די של הסדרה חברים, friends ..? נכון?

נשמע לי כאילו אתה לא מסוגל להתמודד עם דברים שלא תמיד קורים כפי שאתה רוצה שהם יקרו, עם החוקים שלך. זה הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכנה אישתך.

גוג
    13/04/2007

אני חולה על סקס, מה זה מעניין חלק תיאורטי, אותנו מעניינים ביצועים. דבר ענקי שהבורא המציא כדי שנתרבה, מזל שלא התחתנתי עם טיפוס כמוך, הייתי בורחת אחרי רבע שעה גג. אבל האמת, יש בעולם כל מיני סוגים של אנשים, אם אתה לא אוהב סקס יש לך זכות קיום, אף אחד לא יקח לך אותה, צריך רק למצוא אישה עם עניין נמוך במין כמוך, ואז בא לציון גואל.
    וזה שכולן רודפות אחריך? אלק. עוד אחד שמפנטז. מסכן, כל הנשים הסוטות רוצות להשכיב אותך ואתה משחק אותה בתולה. יאללה יאללה, צא מהסרט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל מילה בסלע אחותי.

yoav
    15/04/2007

מסכים לכל מילה שלך, את "פצצה" 100% אמת לאמיתה,כל גבר נורמלי ומעלה-"חולה" על סקס.
    אותי זה מרפא,מרומם מענג, ונותן לי את טעם החיים ,והאמת שחסר לי יותר ממה שאני מקבל מאשתי כיום-"פרורים" אך ממשיכים גם מהם לשאוב את הכוח להמשיך מבלי לפרק מסגרות.
    שלום לך יקירתי,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעריכי מה שאת שווה

אייליקו
    14/04/2007

מתוקה תביני דבר אחד ברור ותכניסי לעצמך לראש שאת שווה יותר מסתם זיון על אחת כמה שלפי איך שאת מתארת שאת יודעת לעשות סקס כמו שצריך אמר פעם מי שאמר שחלומו של כל גבר אחרי הנישואין זה שאישתו תהיה אישה ביום וזונה במיטה אני בטוח שיש לא מעט גברים שהיו שמחים להתחתן עם אשה כמוך (אחרי הכל בין זוג הכל מתחיל ונגמר במיטה)ביניהם גם אני. יש לי חבר שיש לו אישה טיפשה ומאוד וולגרית כשפעם שוחחנו ושאלתי אותו לפשר העיניין לא אשכח את תשובתו"בלילה אני שוכב איתה במיטה ולא עם הדעות של מי שמסביבי" אז מתוקה קחי את עצמך בידיים תעצרי רגע תארגני את המחשבות את ראויה ליותר ולמישהו או מישהי שתדחף אותך קדימה בלי קשר אם תרצי אשמח לעזור לך למצוא את דרכך בכל הבאלגן תאמיני בעצמך ותמיד תדעי שאת ראויה ליותר מסתם זיון יש לך תכונה שאין בהרבה נשים אחרות ותנצלי אותה להשגת מתרותייך בחיים תרצי להתכתב אשמח להמשיך לעודד ולעזור לך במייל [email protected] יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יאלה יאלה לך הביתה

אשף
    16/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו