גבר חלש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבר חלש
    אביב
    06/03/2015

שלום,
    רציתי לשאול האם זה נפוץ שגבר מפחד מקשר עם אישה מאוד יפה ? האם יש חרדה יותר גבוהה מהרגיל? ולמה גברים מסויימים כל כך מפחדים מאינטימיות? ועד כמה זה נפוץ? ולמה יש גברים שלא מסוגלים לקיים יחסי מין גם עם אישה שמעוניינת בהם והם נמשכים אליה?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבר חלש

הוספת תגובה

• גבר חלש - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    08/03/2015

אביב שלום,
    ככל שהאישה יפה ואטרקטיבית יותר כך רמת הלחץ והחרדה עולה אצל גברים עם דימוי עצמי נמוך (הם בטוחים שבגלל שהיא כל כך יפה אין סיכוי שהיא תתפשר על בחור פחות חתיך ומוכשר). זה כמובן לא נכון לגבי כל הגברים ו/או הנשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואוו קלעת לסיטואציה !

אביב
    09/03/2015

זה מה שאני מרגישה עם בחור שאני אוהבת כבר המון זמן..הוא פוחד ממני! לא מאמין בקשר זוגי איתי ,בטוח שהוא יפגע ממני ולא יצליח לספק אותי מבחינה מינית למרות שאני מנסה לגרום לו לחשוב אחרת זה לא מצליח לי...הוא לא רגוע כשאני מתקרבת אליו ולפעמים הוא אפילו טיפה רועד ומתבלבל ! אבל מה שאני עוד לא מבינה ורוצה לשאול...הוא לא היה ככה בהתחלה,ככל שהכיר אותי יותר כך גבר החשש שלו ממני והוא התחיל להתרחק..למה לדעתך זה לא היה בהתחלה ופתאום הוא נבהל?

שוב תודה כמובן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואוו קלעת לסיטואציה ! - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    09/03/2015

כנראה בגלל העוצמות ואולי המראה שלך שכנראה הוא מערער את הדימוי והביטחון שלו. בהתחלה הוא כנראה לא הבין עד כמה את רוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל הכל התחיל ממנו

אביב
    09/03/2015

זה הזוי המשפט "כנראה לא הבין עד כמה את רוצה" ,אז למה הוא התחיל איתי ? :( מה הוא דפוק או משהו?!?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל הכל התחיל ממנו - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    09/03/2015

יכול להיות שהתחרט, או נלחץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו