מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גבר חלשאביב06/03/2015
שלום,
רציתי לשאול האם זה נפוץ שגבר מפחד מקשר עם אישה מאוד יפה ? האם יש חרדה יותר גבוהה מהרגיל? ולמה גברים מסויימים כל כך מפחדים מאינטימיות? ועד כמה זה נפוץ? ולמה יש גברים שלא מסוגלים לקיים יחסי מין גם עם אישה שמעוניינת בהם והם נמשכים אליה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבר חלש - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/03/2015אביב שלום,
ככל שהאישה יפה ואטרקטיבית יותר כך רמת הלחץ והחרדה עולה אצל גברים עם דימוי עצמי נמוך (הם בטוחים שבגלל שהיא כל כך יפה אין סיכוי שהיא תתפשר על בחור פחות חתיך ומוכשר). זה כמובן לא נכון לגבי כל הגברים ו/או הנשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו קלעת לסיטואציה !
אביב09/03/2015זה מה שאני מרגישה עם בחור שאני אוהבת כבר המון זמן..הוא פוחד ממני! לא מאמין בקשר זוגי איתי ,בטוח שהוא יפגע ממני ולא יצליח לספק אותי מבחינה מינית למרות שאני מנסה לגרום לו לחשוב אחרת זה לא מצליח לי...הוא לא רגוע כשאני מתקרבת אליו ולפעמים הוא אפילו טיפה רועד ומתבלבל ! אבל מה שאני עוד לא מבינה ורוצה לשאול...הוא לא היה ככה בהתחלה,ככל שהכיר אותי יותר כך גבר החשש שלו ממני והוא התחיל להתרחק..למה לדעתך זה לא היה בהתחלה ופתאום הוא נבהל?
שוב תודה כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו קלעת לסיטואציה ! - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן09/03/2015כנראה בגלל העוצמות ואולי המראה שלך שכנראה הוא מערער את הדימוי והביטחון שלו. בהתחלה הוא כנראה לא הבין עד כמה את רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הכל התחיל ממנו
אביב09/03/2015זה הזוי המשפט "כנראה לא הבין עד כמה את רוצה" ,אז למה הוא התחיל איתי ? :( מה הוא דפוק או משהו?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הכל התחיל ממנו - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן09/03/2015יכול להיות שהתחרט, או נלחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)