בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה
    אשה קטנה
    11/03/2015

שלום,
    אני בת 24 ויש לי בן זוג במשך שנתיים שאני מאוד אוהבת והוא אוהב אותי והקשר בינינו מאוד טוב.
    אמנם אני כל הזמן פוזלת הצידה לגברים אחרים כל הזמן מחפשת עוד אופציות סוג של "רוצה לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה"
    אני ממש רוצה שיהיו לי קשרים מיניים עם גברים אחרים אמנם כשדיברתי על זה עם בן הזוג שלי הוא מאוד כעס ואני יכולה להבין את זה.
    אבל יש לי צורך כזה של לבגוד ולהיות עם עוד גברים. אני לפעמים מרגישה קצת חנוקה שאני במערכת יחסים וצריכה להיות רק עם מישהו אחד.
    אני לא מסוגלת לבגוד בבן זוג שלי אבל מאוד רוצה לעשות את זה.
    מה לא בסדר אצלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• בגידה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    11/03/2015

שלום לך
    כמו שנשמע הכל בסדר אצלך. את צעירה ורוצה להתנסות בקשרים מיניים נוספים לפני שתתחייבי לגבר אחד. הרצון הזה לגיטימי לחלוטין .
    הבעיה היא שבחירה אחת מביאה הפסדים אחרים. לכן הבחירה בידייך להמשיך במערכת היחסים הנוכחית או לותר על הרצונות והחשקים שלך. זה דיון שלך עם עצמך והתשובות אצלך בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו