מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים בקשרקרן14/03/2015
שלום אני שנתיים בזוגיות ודיברנו כבר הרבה על המשך הקשר, לחיות ביחד ויש סיכוי טוב
שהוא הולך להציע לי נישואין עוד יומיים! אבל מה... מההתחלה בן זוגי לא היה הגבר המושך ביותר שהכרתי, אבל יש בו דברים אחרים שאני אוהבת, בהתחלה הסקס היה מצויין, ושכבנו 3 פעמים בשבוע אפילו יותר. אבל למעלה משנה אנחנו בקושי שוכבים, מבחינתו יש לו רצון רק כל מיני דברים כמו לימודים וכו' אז אין את המוד, הוא נמשך אליי בטירוף, ואני גם נראית טוב, אבל מהצד השני זה לא ככה, הוא השמין ונראה שלי הסקס יותר חסר, אנחנו שוכבים פעמיים שלוש בחודש! וגם לא טוב לי כמו בעבר... אני יבשה והמשחק המקדים לא מגרה אותי.
ברור שקשור לזה גם ההתנהגות ולפעמים חוסר הקשר שלנו מחוץ למיטה שהוא משחק במחשב במקום לדבר איתי... שמשפיע על יחסי המין.
אבל זה גם קשור לזה שאחרי בערך שנתיים גם עם בן הזוג הקודם אני משתעממת, בן הזוג פחות או לא מושך אותי, יש כל מיני מריבות באופן כללי חוסר שביעות רצון שלי מעוד דברים... וכו'... איך מתגברים על זה?
הבחור עומד להציע נישואין! אני אוהבת אותו, אבל יש דברים גם בסקס וגם בשאר הדברים שאני מתלבטת קצת.... אני לא רואה בנישואין דבר קבוע ותמידי... באה מבית שהזוגיות הייתה לא טובה בלשון המעטה, ויש בי פחד לשחזר למרות שמה שקורה בקשר שלנו שונה לטובה מאשר אצלי הוריי....
מוטרדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים בקשר - תגובה
רות בן-ציון שכטר19/03/2015שלום מוטרדת,
קראתי את נהמכתב שלך. את מעלה כמה קשיים: פערים בחשק המיני, תדירות נמוכה של יחסי מין לטעמך, ההשמנה/ מעט הזנחה של בן-זוגך
את גם כותבת שאת מזהה את הדפוס שבו את משתעממת מהזוגיות כעבור תקופה של בערך שנתיים.
עם כל כך הרבה ספקות ,מעט קשה להכנס מתחת לחופה.
בגלל שכילדה היה לך מודל זוגי בעייתי, את מלאה בחששות לגבי היכולת שלך להתמיד בקשר.
אולי תפרגני לעצמך ותפני לטיפול אישי כדי להבין את העכבות שלך בתןוך זוגיות, מה מניע אותך ומה מעכב
כשתביני טוב יותר את עצמך תוכלי להחליט אם נכון לך להנשא לבן זוגך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)