מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאוד מוטרדתמישהי23/03/2015
אני ממש מנסה להיזהר בדבריי ומה שאני ארשום פה הוא השערה בלבד לפני שנתיים ישנתי אצל מישהו שהכרתי באינטרנט כי נתקעתי באזור מגוריו לא הכרתי אותו לפני והוא די נראה מפוקפק אני לא זוכרת אם שתיתי נס אבל בוודאות שתיתי מים ואני בתולה עד היום. באותו לילה אני זוכרת שהתנשקנו והיה קצת התגפפויות ועצרתי אותו ואני זוכרת לאחר מכן ישנתי חזק כמו שלא ישנתי בחיים שלי ופשוט בבוקר הוא ישב במחשב והעיר אותי והלכתי לדרכי ושוב אני נזהרת בדבריי יש סיכוי שהוא שם לי משהו במשקה שגרם לי לישון כל כך טוב שהוא יוכל לנצל אותי מינית?הרי לא זכור לי דבר כזה ולא קמתי עם אי נוחות באזור איבר המין וגם הייתי לבושה בבקשה ד"ר עזור/עזרי לי זה מאוד מטריד אותי תודה מראש...באותו יום חששתי שאולי קרה משהו אבל העברתי את המחשבה המטרידה...פתאום זה ממש התחיל להציק לי...מלחיצה אותי המחשבה שאני חושבת שאני בתולה ובפועל אולי אני לא...שוב הכל השערה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד מוטרדת - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן26/03/2015נראה בהחלט שאת מוטרדת אך בלתי אפשרי לומר מה קרה או לא קרה מכיוון שאינך זוכרת. את מדברת על השערה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
מישהי28/03/2015אני אמקד את השאלה...האם יש סיכוי שאם אכן זה קרה ימחק הזיכרון לחלוטין?כי אני תמיד יודעת שבחורות זוכרות אך חלקים....תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן28/03/2015קיימת האפשרות לפנות לשיחות בטיפול כדי לברר את הנושא ויש גם אפשרות שלהתמקד בהווה ובעתיד של חייך ומערכות היחסים שלך. לא חושב שהמחשבה (אם קרה או לא) תמחק מהזיכרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)