עזרה בעיה בתפקוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בעיה בתפקוד
    אריאל
    29/03/2015

ום!
    אני בן 18 ואני דיי חושש שיש לי בעיה, או שזה נורמלי.
    כשאני עם חברה שלי אז בדכ ציק צק האיבר מין עומד ואני דיי אקטיבי. כשעה וחצי לאחר אוננות והגעה לשיא, בניסיון לקיים יחסים כולל חדירה האיבר פשוט היה "עייף" ולא הצלחתי למרות כל הנסיונות להיות שוב אקטיבי ולעורר(להעמיד) אותו לקראת חדירה יש לציין שזו לא פעם ראשונה שזה קורה לי. האם זאת בעיה או שזה נורמלי שברגעים אינטימיים הוא פשוט לא עומד כשהוא אמור להגיב(ואני מרגיש מן "עייפות" באיזור)
    ובנוסף, איזה דרכים קיימים לעזור למצב הזה ?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בעיה בתפקוד

הוספת תגובה

• עזרה בעיה בתפקוד - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/03/2015

אריאל שלום,
    אתה כותב על זקפה שנמשכת שעה וחצי, זה הרבה מאוד זמן, אתה גם מציין שאחרי שהגעת לפורקן לאחר מכן אתה מבקש עוד זקפה וזה אולי יותר מידי . נסו לקיים יחסי מין לאחר משחק מקדים שאינו נמשך שעה וחצי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון טעות

אריאל
    30/03/2015

שלום!
    קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה, הזיקפה לא נמשכה שעה וחצי, אלא זה היה ההפרש מהפורקן הראשון לנסיון לעורר אותו שוב איתה לחדירה, מה שלא צלח והיה קשה להגיע לזיקפה (וזאת רק לאחר פורקן ראשון שהיה כשעה וחצי אפילן שעתיים קודם לכן)
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון טעות - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/03/2015

דברים כאלו בהחלט מתרחשים, תלויים בחשק מיני ובתנאים נוספים כמו עייפות שיכרות וכדומה. זה לא מצביע על קיומה של בעיה בזקפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו