מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יישן עם מקררלמבינות בלבד28/04/2008
היי בנות
בשנים האחרונות אני מרגיש שאני יישן עם מקרר.
לפעמים..ההרגשה מתחלפת לשינה עם מקפיא.
כל מה שאישתי עושה במיטה זה לישון כאילו איבדה את החשק והרצון לסקס.
לי יש כל כך הרבה אנרגיות וכל כך הרבה חשק מיני אני כל הזמן רוצה לטרוף לנשוך לצבוט ללקק לשתות לסרוט להרגיש להזיע ופשוט אין לי עם מי.
זה נכון שלבגוד זה אסור אבל איזה ברירה יש לי??????????
אתן חושבות שלמצוא פרטנרית זה יהייה לא מוסרי.?
הייתכן שככה צריך לחיות??????.
אני לא מסכים לצורה הזאת.....אני רוצה ורוצה ורוצה.............לחיות.
עיזרו לי...אולי יש כאן מישהי במצב דומה שאוכל לתקשר איתה אולי נעשה טוב אחד לשני מבלי לפגוע בדברים שאין צורך לפגוע בהם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנס....
אלמוניתתת28/04/2008ניסית לדבר איתה על זה? להגיד לה שאתה רוצה לקיים איתה יחסי מין נורמליים? שאתה מלא באנרגיות ואם היא ממשיכה ככה אז אתה תמצא את עצמך אצל מישהי שתשמח לשכב איתך?
אם היא אדישה למצב כל מה שנשאר לך זה לחפש לך פרטנרית אחרת...ככה אני חושבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית
למבינות בלבד28/04/2008היית נחמדה שענית לי...ואחרי שראיתי איזה הודעה מטעמך פירסמת....יש מצב שנוכל לדבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפושטק כנס...
אלמוניתתת28/04/2008יש מצב חמוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית
יונק דבש28/04/2008אלמונית צרי קשר למייל ותשאירי טלפון או מסנג'ר.
תודה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)