מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אאktt02/04/2015
שלום לכולם
אני בן 40 נשיו +3 .בזמן האחרון אני מרגיש שינוי בזיקפה כמו אין לי כל הזמן או זיקפה שאני מתחיל לגעת באשתי מהר יש זיקפה אבל אם אני מתרחק שניות מיד הזיקפה נעלמת וזה לא היה לי קודם הזיקפה היתה מתמשכת להרבה זמן. במיוחד שאני קם בבוקר היה לי תמיד זיקפה חזקה .היום פחות .
אני בחור כמעט כל הזמן יש לי חשק ותמיד ואהבתי סקס עם אשתי וזה ממשיך עד היום בלי קשר לבעית הזיקפה .עושים סקס פעם אחד בשבוע .האם זה נורמלי או יש לי בעיה ?
אנא עזרו לי.
תודה לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אא - תגובה
רות בן-ציון שכטר02/04/2015שלום
יתכן שהזקפה שלך כיום פחות עוצמתית מהזקפה כשהיית נער
יחד עם זאת ההתעסקות בזקפה והמחשבות יוצרות סוג של חרדת ביצוע שבגינה הזקפה נחלשת.
זקפת בוקר היא תוצר של יקיצה מתוך שנת חלום בלבד.
אבל, במידה ויש לך מחלה שפוגעת בכלי הדם כמו בוכרת יתכן ויש בעיה רפואית שפוגעת בזקפה.
אם אתה סובל ממחלה מסוג זה כדאי לפנות לרופא סקסולוג.
חג שמח
רות בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)