מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים???אני רוצה החוצהחיים חדשים11/02/2007
היי לכולם,
אני נמצא כבר כמה זמן בסיחרור נפשי עמוק...
אני נשוי עם ילדה קטנה שאני מת עליה ולא יכול לחשוב על לא להיות עימה כל יום...
ומצד שני אני חייב להשתחרר והרגיש משהו חדש, להסתחרר ולהרגיש שהלב שי דופק כשאני מריח בושם של אישה, כשני שומע באוזן, קרוב לאוזן את ההנאה שלה ומרגיש את הפתמות שלה על בית החזה שלי...
אני רוצה להשתחרר מהכבלים ולהרגיש חופשי עם אחת שתגאל אותי בישבן שלי...
אני יודע שאני לא אמצא את התשובה כאן, אבל אני בטח אמצא אוזן קשבת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושבת שאתה צריך להתבגר
ניקול12/02/2007יש לך ילדה ואישה וזה המון אחריות...אבל אתה חייב להבין שאתה כבר לא יכול להתנהג כמו ילד בן 16. יש לך משפחה ואתה חייב להתבגר ולקחת אחריות, ונכון - יש הרבה ויתורים שצריך לשעות בשביל להקים משפחה וספוטנטיות זה אחד מהם. למה לא חשבת על זה לפני שהתחתנת והבאת ילדים? מה חשבת לעצמך שיקרה?
אולי במקום לחפש פטמות, תנסה להבין גם את הצד של אישתך. גם לה נעלמו החיים והריגושים, אבל אתה יכול להחזיר לה אותם. ביחד אתם יכולים לשנות את הקשר בינכם, ולהחזיר אליו את האש.
כמובן שלא באותה עוצמה כמו כשהייתם ילדים, אבל גם זה משהו.
הכי קל זה להגיד אני צריך מישהו מהצד שתעורר אותי, אבל צריך אומץ אמיתי בשביל להחליט שאתה רוצה לקחת אחריות על החיים שלך ולהתחיל להיות אקטיבי ולא פאסיבי.
כל הגברים יודעים לשבת ולהגיד אישתי לא מספיק רוצה סקס, אישתי לא רוצה לרדת לי, אישתי לא מטפחת את עצמה - אבל במקום לקטר בוא תראה מה אתה יכול לעשות מהצד שלך בשביל לשפר את המצב. לפעמים צעד מכיוון שלך תיצור תגובה מהכיוון שלה, ולאט לאט תצליחו להחזיר לעצמם את החיים שלכם.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)