חייבת עזרה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה ..
    קרינה
    04/04/2015

שלום לכם,
    אני בת 18 ובן זוגי בן 21 ואנחנו יוצאים כבר 3 חודשים ..
    הוא היה הראשון שלי ואני השנייה שלו .. אני נוטלת גלולות של יאז (אני בטוחה שאתם יודעים במה מדובר) והסיבה היא, כדי לקיים עימו יחסי מין ללא קונדום או כל אמצעי מניעה אחר חוץ מהגלולות כמובן. הוא רוצה להבדק לפניי כי הוא די מוטרד .. הוא באמת חייב? זה בחור טוב שאני יודעת שלא "השטרלל" עם בחורות אחרות, והוא בחור בריא.. כנ"ל לגביי האם אני באמת חייבת לבצע את הבדיקה הזו אם לא קיימתי יחסי מין לפניו ?
    עוד משהו קטן, אני נוטלת את הגלולות כבר כמעט קרוב לכמה שבועות, התחלתי ליטול אותן בתחילת המחזור, אני די חרדה לגביי ההיריון אז באמת אין סיכוי שאכנס ?

תודה רבה וחג שמח שיהיה !!,
    קרינה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה ..

הוספת תגובה

• חייבת עזרה .. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    04/04/2015

קרינה שלום, אם את מקפידה לקחת את הגלולות לפי ההנחיות ולא שוכחת אף גלולה את מוגנת בפני הריון בוודאות גבוהה. לגבי הבדיקות למחלות מין, אם לא קיימת יחסי מין בעבר אין צורך שתבדקי. אם זה מטריד את החבר ואם את מוכנה להיבדק את יכולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

קרינה
    04/04/2015

תודה רבה על התגובה המהירה !!
    בהחלט אני מקפידה לקחת את הגלולה כל בוקר, זה הדבר הראשון שנעשה.
    חבר שלי בעצמו רוצה לעשות בדיקה כי מפחד למרות שהוא בחור בריא שלא שכב עם יותר מידי בחורות..לפי מה שאני מבינה הוא רחוק מלהיות חולה חס וחלילה..אבל מתעקש לעשות.
    אגב, הבדיקה הינה בדיקת דם בלבד?

תודה(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    05/04/2015

כן, בדיקת דם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו