מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרה ..קרינה04/04/2015
שלום לכם,
אני בת 18 ובן זוגי בן 21 ואנחנו יוצאים כבר 3 חודשים ..
הוא היה הראשון שלי ואני השנייה שלו .. אני נוטלת גלולות של יאז (אני בטוחה שאתם יודעים במה מדובר) והסיבה היא, כדי לקיים עימו יחסי מין ללא קונדום או כל אמצעי מניעה אחר חוץ מהגלולות כמובן. הוא רוצה להבדק לפניי כי הוא די מוטרד .. הוא באמת חייב? זה בחור טוב שאני יודעת שלא "השטרלל" עם בחורות אחרות, והוא בחור בריא.. כנ"ל לגביי האם אני באמת חייבת לבצע את הבדיקה הזו אם לא קיימתי יחסי מין לפניו ?
עוד משהו קטן, אני נוטלת את הגלולות כבר כמעט קרוב לכמה שבועות, התחלתי ליטול אותן בתחילת המחזור, אני די חרדה לגביי ההיריון אז באמת אין סיכוי שאכנס ?
תודה רבה וחג שמח שיהיה !!,
קרינה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה .. - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/04/2015קרינה שלום, אם את מקפידה לקחת את הגלולות לפי ההנחיות ולא שוכחת אף גלולה את מוגנת בפני הריון בוודאות גבוהה. לגבי הבדיקות למחלות מין, אם לא קיימת יחסי מין בעבר אין צורך שתבדקי. אם זה מטריד את החבר ואם את מוכנה להיבדק את יכולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
קרינה04/04/2015תודה רבה על התגובה המהירה !!
בהחלט אני מקפידה לקחת את הגלולה כל בוקר, זה הדבר הראשון שנעשה.
חבר שלי בעצמו רוצה לעשות בדיקה כי מפחד למרות שהוא בחור בריא שלא שכב עם יותר מידי בחורות..לפי מה שאני מבינה הוא רחוק מלהיות חולה חס וחלילה..אבל מתעקש לעשות.
אגב, הבדיקה הינה בדיקת דם בלבד?
תודה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן05/04/2015כן, בדיקת דם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)