מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעוניינת במישהי שתענג אותי...אלמוניתתת28/04/2008
שלום בנות,
אני בת 23 נראית טוב שחומה וסקסית...
היתי מעוניינת להכיר מישהי שתהיה מוכנה להטריף לי את החושים שתהיה מוכנה לענג אותי בלי סוף
בלי שאעשה הרבה...
אשמח גם אם אלה יהיו כמה בנות שיהיו מוכנות לתת לי להרגיש כמו מלכה במיטה...
מחכה לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכי בקשי את זה בפורום לסביות
מ28/04/2008יש כאלה אני אישית לא מבינה למה דווקה נשים לא עדיף גבר למה סתם לשנות לאישה,היתנסתי בזה כמה פעמים ולא ממש מבינה למה פונים לזה עדיף גבר בישביל מה לך?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזבו אותכן מנשים בישביל מה
מריה28/04/2008יש ליפעמים הגזמה ו"יחצנות" לנושא לסביות שלא ממש מיתחברת אם המציאות לרוב ביגלל סרטים ולא דווקה פורנו (גם) וגורמים לאנשים לחשוב שכדי לנסות את זה,אני בעצמי האמנתי לזה ויצאתי ממש מאוכזבת במין בין נשים יש הרבה מאד חסרונות התנוחות מסובחות ולא נוחות נשים לא תמיד יודעות מה את הכי רוצה ואוהבת(כל אחת יש העדפות מישלה אין שום ערבון שאישה תדע את זה) אם אתן מחפשות יתרון בנושא עשו את זה אם מי שמכיר אותכן או אם בן הזוג שלכן ולסיפוק אמיתי נורא התקשתי להגיע איתן סתם היתאכזבתי,לא שונאת לסביות או משהו כל אחת והעדפות שלה רק רוצה להבהיר לנשים נילהבות כמוני שיש לא קצת דעות קדומות ואשליות בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי מישהי מעונינת ביזיז נחמד :-)
רועי28/04/2008אני אשמח למין אני תמיד שמח למין אז למה שלא תצרו קשר :-)
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יכול להיות גם מישהו?????????????
למבינות בלבד29/04/2008אלמונית דברי איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמונית..........???????????
למבינות בלבד30/04/2008?????????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענג
שלומי03/06/2008אני אמנם לא מישהי אבל אני מוכן לענג אותך בצורה כזו שתמיד תזכרי אותי לטובה נסי אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמונית יקרה
שלי פסטרנק כץ04/06/2008
באתר "עדשת עירום" את יכולה למצוא הרבה מאוד נשים שישמחו לקחת אותך תחת חסותן.
חשוב רק לשים לב בפגישות מסוג כזה (דרך האינטרנט) לאמיתות הדברים.. לשוחח קודם במסנג'ר ואחרי בטלפון כדי לוודא שמדובר באמת בבחורה.. גם כשקובעים מקום מפגש ראשוני עדיף שיהיה מקום ניטרלי והומה אדם, כמו בית קפה, קניון וכו', כדי שאם תרגישי אי נוחות פתאום תוכלי לעזוב בקלות.
שווה לספר למישהו/י קרוב שאת יוצאת לדייט (לא חייבים לספר את כל הפרטים) ולבקש שיתקשר אליך בערך רבע שעה אחרי שנפגשת, כך תוכלי להגיד שקבלת טלפון דחוף ואת חייבת לחזור.
אלו ביו כמה טיפים ב 5 שורות לאמצעי זהירות בפגישות ברשת.
בכל מקרה,
מאחלת לך שתהני ((:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)