שאלות עקב מצוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות עקב מצוקה
    אלמונית
    23/04/2015

שלום לכולם.
    כבר כמה שנים שלא יצא לי לקיים יחסי מין. היום, אחרי המון זמן סוף סוף יצא לי עם בחור שמאוד מוצא חן בעיני.
    בגלל שלא קיימתי כבר הרבה זמן האקט עצמו ממש כאב לי וגם התחלתי לדמם. הבחור ניבהל טיפה גם ציין שדימום באופן כללי קצת מרתיע אותו והוסיף "אנחנו נתגבר על זה". הרגשתי שזה ביאס אותו למרות שאח"כ ישבנו ודיברנו בחביבות
    אמרתי לו בתגובה שכבר חודשיים לא שכבתי ובגלל זה נוצר הדימום (חצי אמת חצי שקר) ושבפעם הבאה לא יהיה.
    אח"כ נכנסתי לשרותים, כמה פעמים וראיתי שזה מדמם המון. ממש המון. יותר מהפעם הראשונה שקיימתי יחסי מין.
    האם אני צריכה לדאוג בקשר לדימום? זה טבעי שידמם כל כך הרבה?
    ושאלה נוספת, האם גברים נרתעים מאוד מדברים כאלה? כלומר האם יכול להיות שנהרס לי הקשר איתו בגלל הדימום הזה?
    תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות עקב מצוקה

הוספת תגובה

• שאלות עקב מצוקה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    23/04/2015

לגבי הדימום כדי להיבדק אצל רופאת נשים. לא סביר להניח שהקשר יפגע כתוצאה מהדימום. בפעם הבאה שאתם מקיימים יחסי מין יש להקדיש זמן למשחק מקדים ואת יכולה להשתמש בסיכוך נוסף לנרתיק (אפשר לרכוש בסופר פארם) .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הדימום

אלמונית
    24/04/2015

השאלה שלי, היא כזו:
    תיארתי לעצמי שיכול להיות דימום מכיוון שהרבה זמן לא קיימתי יחסי מין. העניין הוא שזה קרה אתמול אחה"צ והיה דימום יותר ממה שציפיתי. היום בבוקר יש עדיין. אמנם ממש מעט, אבל עדיין.
    האם זה נורמלי?
    והאם עצם העובדה שדיממתי היא אכן נורמלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הדימום - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    24/04/2015

דימום אכן יכול להתרחש במיוחד אם לא היית רטובה מספיק והמין היה אינטנסיבי. ברוב המצבים גם לאחר הפסקות במין לא מופיע דימום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו