בעיה בזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בזוגיות
    ע
    20/05/2015

אני והבת זוג שלי כבר תקופה ארוכה שלא מצליחים לשכב בגלל בעיה באיבר שלי .
    הזיקפה שלי לא קשיחה ואין לי זיקפה אמיתית כבר ואם כבר החלטנו לעשות את זה השפיכה שלי מהירה מאוד.
    מה שלא היה קורה פעם זיקפה הייתה זיקפה וסקס היה סקס.
    קורה לי מידי פעם שעובד אבל לעיתים רחוקות מאוד.
    בעקבות כל העניינים האלה גם המשיכה אחד לשני ירדה ובעצם אנחנו סוג של מנהלים קשר אפלטוני כבר תקופה והייתי רוצה לשנות את זה כי היא הדבר הכי טוב שקרה לי אבל אם להיות ריאליסטי אי אפשר להמשיך ככה לנצח. אשמח לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזוגיות

הוספת תגובה

• בעיה בזוגיות - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    20/05/2015

שלום,
    יש היום הרבה דרכים ושיטות לטפל באין אונות וגם בשפיכה מהירה.
    כדי לפתור את הבעיה כדאי שתפנה לסקסולוג/ית לטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לנסות תכשיר טבעי

יואב בונד
    28/05/2015

אני לא יודע בן כמה אתה, אך אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מבוגר מספיק לאור המצב שאתה מתאר. מאחר וזה נשמע כמו מצב חדש ולא מוכר ואם בעבר הכל עבוד כשורה, ממליץ לך לבדוק את התכשיר בונד פורמולה, תכשיר נטורופתי ללא צורך במרשם רופא, שמטרתו לסייע לגוף לחזור לתפקוד תקין. הוא מסייע לחיזוק החשק המיני, משפר את התפקוד המיני ואת הזקפה ויכול לסייע לבעיה שאתה מתאר. בכל מקרה, לא ממליץ לצרוך תרופות שיוצרות אפקט מלאכותי ולא באמת מטפלות בבעיה. אם המצב היה תקין עד לא מזמן, אתה רק צריך לעזור לגוף שלך לחזור למוטב. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו