מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בזוגיותע20/05/2015
אני והבת זוג שלי כבר תקופה ארוכה שלא מצליחים לשכב בגלל בעיה באיבר שלי .
הזיקפה שלי לא קשיחה ואין לי זיקפה אמיתית כבר ואם כבר החלטנו לעשות את זה השפיכה שלי מהירה מאוד.
מה שלא היה קורה פעם זיקפה הייתה זיקפה וסקס היה סקס.
קורה לי מידי פעם שעובד אבל לעיתים רחוקות מאוד.
בעקבות כל העניינים האלה גם המשיכה אחד לשני ירדה ובעצם אנחנו סוג של מנהלים קשר אפלטוני כבר תקופה והייתי רוצה לשנות את זה כי היא הדבר הכי טוב שקרה לי אבל אם להיות ריאליסטי אי אפשר להמשיך ככה לנצח. אשמח לתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בזוגיות - תגובה
רות בן-ציון שכטר20/05/2015שלום,
יש היום הרבה דרכים ושיטות לטפל באין אונות וגם בשפיכה מהירה.
כדי לפתור את הבעיה כדאי שתפנה לסקסולוג/ית לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לנסות תכשיר טבעי
יואב בונד28/05/2015אני לא יודע בן כמה אתה, אך אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מבוגר מספיק לאור המצב שאתה מתאר. מאחר וזה נשמע כמו מצב חדש ולא מוכר ואם בעבר הכל עבוד כשורה, ממליץ לך לבדוק את התכשיר בונד פורמולה, תכשיר נטורופתי ללא צורך במרשם רופא, שמטרתו לסייע לגוף לחזור לתפקוד תקין. הוא מסייע לחיזוק החשק המיני, משפר את התפקוד המיני ואת הזקפה ויכול לסייע לבעיה שאתה מתאר. בכל מקרה, לא ממליץ לצרוך תרופות שיוצרות אפקט מלאכותי ולא באמת מטפלות בבעיה. אם המצב היה תקין עד לא מזמן, אתה רק צריך לעזור לגוף שלך לחזור למוטב. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)