מעוניינת לקבל חוות דעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת לקבל חוות דעת
    ליטל
    26/05/2015

שלום,
    אנחנו בני 30 פלוס ונשואים 4 שנים. לפני הנישואין יצאנו 3 שנים.
    היחסים בנינו טובים, כמובן שיש גם תקופות קצת פחות טובות אבל סה"כ אני מרוצה.\
    יש משהו קטן שמטריד אותי כל השנים האלה וזה שבעלי לא נוגע בי בכלל במהלך סקס במקומות האינטימיים. מאז הדייטים הראשונים הוא הפסיק כי רמז לי שזה מגעיל אותו.

מכיוון שהיחסים בנינו די טובים אני מקבלת את זה כחיסרון יחיד שאני צריכה להתמודד איתו ומנסה באמת לא להיפגע. אבל בתוך תוכי זה כן מפריע ואני מאוכזבת מזה שבחיים לא אחווה משהו כזה.

האם יש עוד זוגות שבהם הגבר לא נוגע לאישתו למטה וזה נחשב ליחסים תקינים?
    האם זה אומר משהו על הרגשות של בעלי כלפיי?

אני רק מנסה להבין האם אני סתם נפגעת או שזה לא נחשב ליחסים תקינים בין גבר לאישה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניינת לקבל חוות דעת

הוספת תגובה

• מעוניינת לקבל חוות דעת - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    26/05/2015

ליטל שלום, מה שאת מתארת הם יחסים עם מוגבלויות של בן הזוג ומכאן גם להרגשת אי נוחות אצלך. בשאלה הפחות חשובה אם זה נורמלי או לא, אם זה מפריע לך אז יש בעיה שנובעת כנראה מדחייה מאיבר המין שלך או של נשים בכלל. במידה ואתם לא מצליחים לדבר ביניכם ולקדם את הנושא כדי לפנות לטיפול זוגי/מיני כדי לברר את הנושא ולשפר את החוויה המינית זוגית של שניכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו