בעיות זיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זיקפה
    אנונימי
    29/05/2015

שלום רב רציתי להתייעץ לגבי בעיית זיקפה ממושכת
    אין לי כרגע בת זוג ויש לי סקס מזדמן לפני כחצי שנה הגעתי למצב של בעיית זיקפה כאשר הדבר חזר ב2 מפגשים לא יחסתי חשיבות כל כך והמשכתי הלאה.
    השבוע שוב נוצרה פגישה עם בחורה חדשה וגם שם הכל זרם והיה כיף אך רגע לפני החדירה הוא לא מתקשה.
    התחלתי לחשוש שיש פה בעיה והתחלתי לקרוא על חרדת ביצוע.
    רציתי לקבל קצת פרטים מה לעשות בנושא כמה טיפולים צריך האם זה כדורים לכל החיים אשמח לדעת למי לפנות בקופת חולים או מה לעשות כי הדבר מפריע לי מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיקפה

הוספת תגובה

• בעיות זיקפה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/05/2015

בהמשך למה שכתבת ובהנחה שאתה צעיר יחסית, נראה שמדובר בחרדת ביצוע. במילים אחרות זה לחץ והתרגשות שפוגעות בזקפה. ע"י טיפול סקסולוגי אצל מטפל/ת מיני מוסמך (מדובר במספר מפגשים מצומצם) ניתן להתגבר על הבעיה ללא טיפול תרופתי. אתה יכול לפנות למרפאות לטיפול מיני ציבוריות (בבתי חולים) או למטפל מיני מוסמך פרטי. את פרטי ההתקשרות אתה יכול למצוא באתר של האגודה הישראלית לטיפול מיני (איטם). בברכה, ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת הגוף לתפקוד תקין

יואב בונד
    01/06/2015

שלום רב,
    בהמשך למה שנאמר, במידה ומדובר בחרדת ביצוע ייתכן כי מעורבים כל מיני גורמים רגשיים שמשפיעים על הפרעת זקפה. בכל מקרה, אין כל סיבה לפנות לטיפול תרופתי מלאכותי ורגעי, אלא לתת לגוף את הכלים לחזור לתפקוד תקין ולאפשר לו "לעשות את העבודה". אני ממליץ לך על פתרון טבעי בשם בונד פורמולה, שמסייע לחיזוק החשק המיני ולשיפור התפקוד המיני, מפיג מתחים וכמובן תורם לשיפור הזקפה. מדובר בתכשיר נטורופתי שלא מצריך מרשם רופא, וניתן לקבל עליו מידע נוסף באתר האינטרנט של החברה. הכי חשוב, לא לצרוך תרופות ללא מרשם רופא כפי שנהוג לעשות היום. קיימות הרבה תופעות לוואי מסוכנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו