מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות זיקפהאנונימי29/05/2015
שלום רב רציתי להתייעץ לגבי בעיית זיקפה ממושכת
אין לי כרגע בת זוג ויש לי סקס מזדמן לפני כחצי שנה הגעתי למצב של בעיית זיקפה כאשר הדבר חזר ב2 מפגשים לא יחסתי חשיבות כל כך והמשכתי הלאה.
השבוע שוב נוצרה פגישה עם בחורה חדשה וגם שם הכל זרם והיה כיף אך רגע לפני החדירה הוא לא מתקשה.
התחלתי לחשוש שיש פה בעיה והתחלתי לקרוא על חרדת ביצוע.
רציתי לקבל קצת פרטים מה לעשות בנושא כמה טיפולים צריך האם זה כדורים לכל החיים אשמח לדעת למי לפנות בקופת חולים או מה לעשות כי הדבר מפריע לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות זיקפה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן30/05/2015בהמשך למה שכתבת ובהנחה שאתה צעיר יחסית, נראה שמדובר בחרדת ביצוע. במילים אחרות זה לחץ והתרגשות שפוגעות בזקפה. ע"י טיפול סקסולוגי אצל מטפל/ת מיני מוסמך (מדובר במספר מפגשים מצומצם) ניתן להתגבר על הבעיה ללא טיפול תרופתי. אתה יכול לפנות למרפאות לטיפול מיני ציבוריות (בבתי חולים) או למטפל מיני מוסמך פרטי. את פרטי ההתקשרות אתה יכול למצוא באתר של האגודה הישראלית לטיפול מיני (איטם). בברכה, ד"ר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת הגוף לתפקוד תקין
יואב בונד01/06/2015שלום רב,
בהמשך למה שנאמר, במידה ומדובר בחרדת ביצוע ייתכן כי מעורבים כל מיני גורמים רגשיים שמשפיעים על הפרעת זקפה. בכל מקרה, אין כל סיבה לפנות לטיפול תרופתי מלאכותי ורגעי, אלא לתת לגוף את הכלים לחזור לתפקוד תקין ולאפשר לו "לעשות את העבודה". אני ממליץ לך על פתרון טבעי בשם בונד פורמולה, שמסייע לחיזוק החשק המיני ולשיפור התפקוד המיני, מפיג מתחים וכמובן תורם לשיפור הזקפה. מדובר בתכשיר נטורופתי שלא מצריך מרשם רופא, וניתן לקבל עליו מידע נוסף באתר האינטרנט של החברה. הכי חשוב, לא לצרוך תרופות ללא מרשם רופא כפי שנהוג לעשות היום. קיימות הרבה תופעות לוואי מסוכנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)