שפיכה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת
    דביר
    13/07/2015

אני סובל משפיכה מוקדמת, לאחרונה אשתי השתמשה בנרות גלוואן, ושמתי לב שבמקרים אלו לא הייתה לי שפיכה מוקדמת,
    אבל זה אינו פיתרון, מפני שהנרות גורמים לה חוסר נוחות,
    האם אפשר לומר לי איזה חומר בנרות יכול לעשות את זה, ואולי הוא נמצא בתכשיר אחר לגבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    13/07/2015

דביר שלום, הנרות הנ"ל מיועדות למניעת הריון, לא ברור מה בדיוק משפיע על עיכוב בשפיכה. אתה יכול לנסות שימוש בספריי מאלחש לעיכוב השפיכה. כמו כן ניתן ע"י כמה מפגשים אצל מטפל מיני ללמוד דרכים לעיכוב השפיכה ללא תכשירים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודע, אבל

דביר
    14/07/2015

אני יודע שזה מיועד למניעת הריון, רק שבמקרה זה עזר לי יותר מכל המאלחשים, וגם הטיפולים לא מי יודע מה עזרו, השאלה מה כאן פתר את הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודע, אבל - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    14/07/2015

כנראה חוויה רגשית לא רואה שיש דבר מה מהמרכיבים בנרות שישפיע כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו