האם אני דו מינית? או בכלל לסבית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני דו מינית? או בכלל לסבית?
    מיכל
    16/07/2015

שלום אני מיכל בת 17 יש לי התלבטות והיא קצת מוזרה , יש לי חבר כמעט שלוש שנים מעולם לא הגעתי איתו לאורגזמה , אני צופה כבר מגיל צעיר בפורנו ויכולה להגיע לאורגזמה מהפורנו תוך כמה דק בניגוד לסקס עם החבר .. בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי צופה המון בפורנו של לסביות ומגיעה לאורגזמה בקלות ואפילו חושבת המון על האיבר מין הנשי ואפילו חולמת .. זה הכניס אותי למחשבות שאולי אני לא גומרת כי אני בכלל לא נמשכת אליו ואולי אני לסבית? אך יש לי בעיה אני מאוד לא מרוצה מהאיבר מין שלי אני לא אוהבת את המבנה שלו ואולי המחשבות וההתרגשות שלי סביב הפורנו הלסבי יכל להיות מכתוצאה של סוג של קנאה והתרגשות מפוט שנראה לטעמי יפה בניגוד לשלי? אני גם מצליחה להגיע לאורגזמה בכך שאני אומרת לעצמי בראש דברים שגורמים לי קנאה ומורידה מהערך שלי .. זה ממש מוזר אבל כן זה קורה לי. אני מאוד רוצה לעשות ניתוח באיבר המין שלי להקטנת השפתיים בגיל 18 אני חושבת שהניתוח יפסיק בי את המחשבות והצפייה בפורנו לסבי וכך אצליח להרגיש בנוח ולגמור עם בן זוגי , אך חוששת שאין בכך שום קשר ואני בכלל לסבית . חשוב לי לציין גם שמעולם לא הרגשתי רגשות לבנות ורק לבנים . אני באמת צריכה את העזרה שלכם אני ממש מבולבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם אני דו מינית? או בכלל לסבית? - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    16/07/2015

שלום מיכל
    את מתארת הרבה מאד התלבטויות ודימוי גוף עם קשיים.
    היכולת להגיע לאורגזמה ביחסי מין היא לא פשוטה ומצריכה בשלות רגשית ויכולת להשתחרר רגשית.
    חוסר שביעות הרצון מהפות שלך הוא ענין לטיפול רגשי קודם להחלטה על ניתוח.
    אני ממליצה לך מאד לפנות לטיפול רגשי אצל מטפל/ת שמומחית גם בטיפול מיני. זאת כדי שתאכלי לברר את החשקים הצרכים והנטייה המינית שלך וגם לברר שוב את ענין דימוי הפות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו