מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמה לא ממיןמיכל16/07/2015
יש לי בעיה די מוזרה , אני מצליחה להגיע לאורגזמה לא רק ממין אלה גם מלחץ , לדוגמא: אם אני מאחרת לאיזה מקום אני יכולה למצוא את עצמי מאוננת מול השעון וכשעברת עוד דקה אני מסוגלת פשוט לגמור! אני אומרת לעצמי בראש את מאחרת ואין זמן ודברים מלחיצים ופשוט מסוגלת להגיע לאורגזמה אחת אחרי השנייה! זה ממש מוזר? זה קורה לעוד אנשים אורגזמה לא ממין? ולמה זה כך? תודה לעונים! בת 18
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה לא ממין - תגובה
רות בן-ציון שכטר16/07/2015ליה שלום
האורגזמה היא סוג של פורקן שמביא עימו הרגעה כללית. לא מפתיע שאת משתמשת במנגנון הזה כדי להרגיע את עצמך.
היכולת שלך להגיע לאורגזמה מאד גבוהה, וניראה שהתברכת
יחד עם זאת כדאי שתלמדי את עצמך שיטות ודרכים נוספות להרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת שוב אני
מיכל16/07/2015זאת שוב מיכל עם הבעיה של ההתבלטות , וזוהי עוד אחת מהבעיות שלי .. אני מרגישה ממש מוזר זו באמת פעם ראשונה שאני משתפת מישהו ואני מפחדת לגלות שיש לי בעיות מוזרות שאין כל דרך לטפל בהן ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת שוב אני - תגובה
רות בן-ציון שכטר16/07/2015הי מיכל
את ממש לא מוזרה. ההתלבטות שלך אנושית מאד. כל איש/אשת טיפול מומחים בענין ישמו לעסור לך. בטיפול תמיד נשמרת סודיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מיכל16/07/2015הבנתי תודה רבה רק הלוואי והייתי מצליחה במהלך קיום יחסי מין להגיע לאורגזמה בקלות כי שלוש שנים שאני פשוט לא מצליחה .. וזה מאוד מייאש אני באמת ארצה לקבוע טיפול איתך בכל מיקרה תודה הרגעת אותי מאוד :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)