אורגזמה לא ממין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה לא ממין
    מיכל
    16/07/2015

יש לי בעיה די מוזרה , אני מצליחה להגיע לאורגזמה לא רק ממין אלה גם מלחץ , לדוגמא: אם אני מאחרת לאיזה מקום אני יכולה למצוא את עצמי מאוננת מול השעון וכשעברת עוד דקה אני מסוגלת פשוט לגמור! אני אומרת לעצמי בראש את מאחרת ואין זמן ודברים מלחיצים ופשוט מסוגלת להגיע לאורגזמה אחת אחרי השנייה! זה ממש מוזר? זה קורה לעוד אנשים אורגזמה לא ממין? ולמה זה כך? תודה לעונים! בת 18

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה לא ממין

הוספת תגובה

• אורגזמה לא ממין - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    16/07/2015

ליה שלום
    האורגזמה היא סוג של פורקן שמביא עימו הרגעה כללית. לא מפתיע שאת משתמשת במנגנון הזה כדי להרגיע את עצמך.
    היכולת שלך להגיע לאורגזמה מאד גבוהה, וניראה שהתברכת
    יחד עם זאת כדאי שתלמדי את עצמך שיטות ודרכים נוספות להרגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת שוב אני

מיכל
    16/07/2015

זאת שוב מיכל עם הבעיה של ההתבלטות , וזוהי עוד אחת מהבעיות שלי .. אני מרגישה ממש מוזר זו באמת פעם ראשונה שאני משתפת מישהו ואני מפחדת לגלות שיש לי בעיות מוזרות שאין כל דרך לטפל בהן ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת שוב אני - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    16/07/2015

הי מיכל
    את ממש לא מוזרה. ההתלבטות שלך אנושית מאד. כל איש/אשת טיפול מומחים בענין ישמו לעסור לך. בטיפול תמיד נשמרת סודיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

מיכל
    16/07/2015

הבנתי תודה רבה רק הלוואי והייתי מצליחה במהלך קיום יחסי מין להגיע לאורגזמה בקלות כי שלוש שנים שאני פשוט לא מצליחה .. וזה מאוד מייאש אני באמת ארצה לקבוע טיפול איתך בכל מיקרה תודה הרגעת אותי מאוד :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו