גיליתי אם סם הנעורים!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיליתי אם סם הנעורים!
    נסיכה
    12/02/2007

במשך שנים לא היה לי בכלל חשק לסקס ולא הבנתי למה...במשך שנים הסתובבתי עם תחושת חוסר סיפוק, חוסר מיצוי, פשוט התעממתי מהחיים שלי. הייתי רצה בין מטלה למטלה, בלי להרים את הראש, בלי לחייך יותר מידי, בלי ליהנות. בעלי היה מתעצבן כל פעם כדחיתי אותו, חשבתי שאני יכולה להמשיך את החיים שלי בלי סקס ושזה יהיה בסדר - עד שהגעתי יום אחד לביקור אצל הכירופרקט שלי. התחילו לי מתחים וכאבים בגב, כנראה המתיחות הרגה אותי לאט לאט בפנים. בכל פעם שהוא נגע בי הוא חשף עולם ומלואו. אחרי שלושה מפגשים הנגיעות כבר לא המקדו רק בגב. זה הפך להיות המפלט השבועי שלי. בפעם הראשונה מזה שנים עשיתי משהו בשביל עצמי נטו, מתוך חשיבה אגואיסטית רק עצמי ואז ניזכרתי - אני לא שפחה, אני בכלל נסיכה! ככה גדלתי לפני החתונה, הייתי יוצאת מבלה, מפלרטטת, ואיכשהו איבדתי את הכל בין התינוק לכביסה. גיליתי את האושר מחדש, קמתי בשמחה בבוקר, וכל שבוע אני מחכה ליום בו ניפגש. בעלי, מן הסת, לא יודע מכלום, הוא רק מאוד שמח שהטיפול עובד ובאמת הגב שלי כבר לא כואב. אפילו יחסי המין עם בעלי מעוררים אותי יותר..פשוט התחלתי לחיות! אבל מה, גם המצפון התעורר. האם בגידה זה הדרך היחידה לחיות בנשואים מאושרים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיליתי אם סם הנעורים!

הוספת תגובה

• תתביישי לך!

אפאצ'י
    12/02/2007

דרך אגב או הגב לא צריך כירופרקט אלא קצת תעוזה ודימיון ובעל שמשתף פעולה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לי להתבייש?

נסיכה
    13/02/2007

כל שאתה רואה פה בפורום כולם מרגישים אותו הדבר. כולם אוהבים את בן הזוג שלהם, אבל אחרי שנים ובמיוחד אחרי ילדים זה הופך להיות ממש קשה לשמור על זה.
    אני משקיעה בבעלי, אבל בזכות הרומן שלי אני משקיעה בו הרבה יותר. אני לא אומרת שאין לי רגשות אשם...אבל מה הטעם לחיות חיים שלמים נטולי חשק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה להתבייש?

אפאצ'י
    13/02/2007

כי את מוליכה שולל גבר (בנאדם) שאוהב אותך ואז כשזה יתגלה וזה יתגלה
    הפגיעה בו תהיה כ"כ קשה גם אם את חושבת שעכשיו את יותר טובה איתו.
    מעבר לזה צריך להיות אם אמיץ לקום ולנסות לסדר דברים ואם גם זה לא הולך אז עוזבים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא חוכמה לכתוב באנטרנט

רעות
    14/02/2007

עובדה שכולם הגיעו לפה מאותה הסיבה...לכולם יש שגרה שחונקת אותם והם מחפשים להתרענן ממנה. זה לא כזה פשוט להגיד לגבר שלי שאני לא נהנית מיחסי המין שלנו. אתה סתם מתחסד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכלל לא מתחסד

אפאצ'י
    14/02/2007

אני שהיתה לי מערכת יחסים שכללה מין סוער ולא שיגרתי שהאפיל אפילו על הקמא סוטרא קמתי וביחד עם בת זוגי דאז החלטנו לפרק את החבילה לאחר שש שנים וזה בא רק מדיבורים כי לשבת ולהמשיך לפנטז זה לא פיתרון נכון אז אני מייעץ מנסיון שלי כי למרות כל הכאב זוהי רק משוכה קטנה ותאמיני לי בתור אחד שנראה טוב מאד ועם מקצועות ורקע ברמה יכולתי להשיג די הרבה גם בתוך מערכת היחסים שלי אך לא עשיתי זאת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפאצ'י

bondi
    14/02/2007

לא הבנתי אתהטפת המוסר זה הרי פורום של סקס ויחסים אסורים וכאן המקום לשפוך את הלב במקרים של יחסים אסורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכן

אפאצ'י
    14/02/2007

אני מרשה לעצמי לחוות את דעתי מפני שזהו גם חדר סקס ויחסים לפני האסורים אבל הרי ידוע שבסופו של דבר כל אחד הטוב בעיניו יעשה.
    יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האושר בא ממך.

ליאור
    14/02/2007

תקריני אושר ותעשי מה שיעשה לך אושר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו