חוסר חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק
    קרן
    20/07/2015

היי בתחילת הקשר עם מי שהיום ארוסי
    שכבנו והיה טוב. אבל כבר הרבה זמן שאנחנו שוכבים
    פעם בשבועיים בערך. וזו בעייה מבחינתי כשאני מדברת איתו על זה הוא אומר שאני לא יוזמת ולא מראה רצון באקט. מה שדי נכון
    מרגיש לי שהוא יכול להעביר ערבים שלמים על המחשב. ודברים באופי שלו גורמים לי לא לרצות לשכב איתו. אני גם לא נהנית בסקס והוא לא מושך. השמין כל פעם מחדש אומר שמנסה לרזות.לא האידיאל הסקסי מבחינתי. וגם הפין שלו נוטה הצידה אז לא נוח בחדירה
    זו אני שפשוט אין לי חשק גם בגלל לחץ בחיים
    או שלא שמתי מספיק דגש על חלק חשוב בחיים?
    אציין שבגלל פגיעות בעבר התחשבתי באלמנטים אחריפ כשהכרתי אותו ומראה חיצוני תמיד יכול להשתנות.אבל זה מפריע כרגע
    היו הרבה פעמים שסכה היה טוב בסקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק

הוספת תגובה

• חוסר חשק - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    23/07/2015

קרן שלום, נראה שהחשק והעניין המיני שלך דיי נמוך. את מונה מספר דברים שמשפיעים על המשיכה והעניין שלך. נראה שהדבר משפיע עליו וכנראה גם החשק והמשיכה שלו נמוכים. מאוד כדי לברר נושאים אלו ולפתוח אותם לפני החתונה. ממליץ לכם לפנות לטיפול זוגי מיני אצל מטפל/ת מיני מוסמך. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו