משהו מוזר קורא אם הבת שלי דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר קורא אם הבת שלי דחוף!
    אורי
    03/05/2008

אני אב חד הורי יש לי בת בת10 ליפני חודש וחצי בערך תפסתי את הבת שלי מאוננת על סירטוני פורנו במחשב!(אני לא רואה פורנו במחשב) דיברתי איתה על זה ואמרתי לה שלא לעשות את זה שוב ואני עלול לחסום לה את האינטרנט,ואני עדיין מוצא סירטי פורנו קשים במחשב של סקס ואפילו סקס של הומואים!! חסמתי את האינטרנט ותוך זמן קצר אמא של חברה שלה צעקה עליי שהבת שלי גלשה אצליהם במחשב בפורנו,
    זה היתגלה כלא יעיל ותוך זמן קצר הייתי צריך את האינטרנט היא עדיין גולשת ואני אפילו שמעתי אותה נאנחת מהחדר שלה! היא עדיין מאוננת על סירטי פורנו במחשב אני כבר לא יודע מה לעשות איך היא ניהייתה סוטה כזאת?! אני חייב לציין שהיא ילדה מקסימה קצת אלימה ליפעמים בכיתה אבל ילדה טובה יכול ליהיות שמישהו גרר אותה לזה? מה אני יכול לעשות בנידון כדי שתפסיק את זה?!.
    תודה רבה לעונים אני מחכה לתשובת המומחים אבל אשמח לישמוע גם פיתרונות של הגולשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ברוך בואך למציאות

שחר
    04/05/2008

אין מה לעשות חביבי, הילדים של היום זה לא הדור שלנו. תסתכל למשל איך נראות מנחות בערוץ הילדים. עכשייו תשווה אותם לרגע ודודלי...הבנת?

ככל שהחספה מתחילה בגיל מוקדם יותר, סף הריגושים נהיה גבוה יותר. הנערות/ילדות של היום, נראות כמו בנות 30 של הדור הקודם.

אינך יכול להתעלם מאידך, ואינך יכול לכלוא אותה. אין מה לעשות גבר, אתה אבא!!! עליך לאזור אומץ ולשוחח עימה על הנושא. אולי מבחינתך זה משהו שאמא צריכה לעשות, אבל מבחינת ילדה קטנה אין לדבר כלל חשיבות.

אני יודע שזה קשה, אבל קח עוד נקודה למחשבה: נכון לרגע זה, אתה אוסר עליה. היא מאחורי גבך ממשיכה במעשיה. היא בת 10!! היא לא מבינה בדיוק מה היא ושה. מבחינתה זה דבר טבעי (דרך אגב, היא צודקת), אבל עם הזמן היא תתחיל לפתח רגשי אשמה, הדבר יוביל בבגרות לבעיות במיניות.

במידה ובכל זאת קשה לך לדבר איתה, פנה ליועצת בביה"ס. תתפלה כמה הנושא מוכר לה.

מקווה שעזרתי

שחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה שתפתח ריגשי אשמה היא ככל הניראה

G
    04/05/2008

תמשיך בכיף עד שתימצא מישהו מתישהו(ואולי גם אחרי זה) יש הרבה בנות שמאוננות ולא פיתחו שום ריגשי אשמה למעשה אין הרבה בנות שכן מפתחות ריגשי אשמה מסיבה כל שהיא והם מיעוט דבילי,באמת הדור של היום הרבה יותר מיני מפעם היום כל ילד וילדה כימעט יודעים מה זה סקס,אין מה לעשות הבת שלך מאוננת וזה טבעי לגמרא שתמשיך לאונן בכיף זה לא רע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודק

שחר
    04/05/2008

אולי לא הובנתי. אני מסכים איתך לחלוטין, זה טבעי לחלוטין.

הבעיה, שכאשר אב אוסר בתכלית האיסור משהו על ביתו בת ה-10, יש מצב לדפוסי התנהגות בעיתיים בתחום המיניות בהמשך.

שחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל אל תלחץ

04/05/2008

אני לא פסיכולוגית, אבל נראה לי שזה לא כזה נורא.
    לכל הילדים זה קורה במוקדם או במאוחר. אז לה אולי זה קרה קצת יותר מוקדם.
    לי אין תשובה אחת נכונה כי אני לא מומחית בנושא, אבל נראה לי שאם זה היה קורה לבת שלי, הייתי מדברת איתה על זה, מסבירה לה שזה לא דבר אסור לאונן אבל הסרטים באינטרנט הם סוטים ולא לגילה. חוץ מזה הייתי מאבטחת את האינטרנט לילדים, היום זה מאוד מקובל.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורי סליחה אבל....

שני
    05/05/2008

לי זה נשמע ממש הזוי ולא במקום שילדה בת 10 משוטטת באתרי פורנו ויושבת לאונן.
    סליחה? לאן הגענו? אין כבר תמימות? אין ילדות? מה נהיה פה? עוד מעט תספר לנו שהיא שוכבת עם גברים...

קודם כל אתה בתור אבא חסר אחריות כי את אתרי הפורנו היית צריך לחסום מיד כשגילית זאת חמוד שלי. למה אתה מחכה? שהיא תיכנס לאתרי ZOO SEX? וואלה יופי. תתחיל לעשות משהו: לחסום אתרים שלא מיועדים לילדים.

לא - ילדה בת 10 לא אמורה לגלוש לאתרי סקס אלא להמשיך להיות ילדה ולגלוש באתרים של ערוץ הילדים וכדומה כמו כל ילדה נורמלית.

נשמע לי הזוי ולא במקום בכלל... וכל הצדקנים באתר שאומרים לך שזה טיבעי וזה נורמלי הם חסרי אחריות. נכון אוננות היא תופעה נורמלית עוד מגיל 3 בערך (השלב הפאלי לפי פרויד), אבל לגלוש לאתרי סקס? נשמע כאילו היא כבר מתמצאת ויודעת לאן לגלוש ואיך למצוא את זה.

זה נשמע לכם תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מצד אחד אומרת שזה לא בסדר שהיא

G
    05/05/2008

מאוננת בהתחלה ואז אומרת שיש בגיל הזה אבל לא טוב שהיא נינכסת לאתרי פורנו ומאוננת,זה בסדר גמור לאונן זה לא רע ולא סותר את הילדות שלה וזה לא הזוי הרבה בנות בגילאים שלה ואף פחות אוננו זה לא רע ולא מונע מימנה להמשיך להינות מדברים שילדים בגילה נהנים,ובקשר לפורנו אף פעם לא הבנתי מה רע בזה שילדים יגלשו באתרי פורנו שמעתי דעות כמו שהם עלולים ליתפוס את עניין המיניות בצורה מעוותת כמו שדיברת עכשיו על סקס אדום (סקס אם בעלי חיים)האומנם מסרטים כאלה זה יכול להזיק אבל עדיין אין הרבה סרטים כאלה אני גולש באתרי פורנו הרבה זמן וכמעט לא ניתקלתי בכאלה ביכלל,הדעה שסירטי פורנו זה מין מעוות זה ביכלל לא נכון הרבה מהנעשה בסירטי פורנו קשים גם בא מחדרי המיטות של זוגות נורמאלים ודברים שהרבה אנשים אוהבים ועושים פה הם מציגים את זה כסרט,הרבה אנשים נירתעים מלקבל את המיניות של הילדים שלהם בגיל צעיר ובקושי מוכנים שידעו על זה ביכלל ובסופו של דבר כל ההרחקה הזאת לא עוזרת להם בשום דבר ואף מזיקה כי מונעת מהם לילמוד על זה בגיל צעיר ואף פחות להיפתח לזה בגיל מבוגר,אם מישהו חושב עכשיו שאני איזה סוטה או משהו אני יכול להפנות אותכם למאמר של מישהי אם דעה דיי דומה לשלי(לא במדויק).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת שלכל דבר יש הזמן שלו

שני
    05/05/2008

ולא צריך להקדים את המאוחר.

ללמוד על מין - זה בריא והכרחי - אבל בטח לא מאתרי פורנו - שם המציאות מעוותת, היחס לנשים הוא לא הכי שיוויוני וכדומה. מה שיכול להקנות לילדים תפיסת עולם מעוותת. אז למה לעשות להם את זה.

אגב,

בקלות אפשר להגיע לאתרים שהם ביזאר, סאדו וכל שאר החולירות אז אל תגיד לי שזה בסדר שהם ילמדו על מין דרך אתרי פורנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

ירון
    05/05/2008

היי שני
    חשבתי שאת פה רק לתשובה לשאלתך??
    צרי קשר [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירון - אז למה אתה לא עונה עליה?

שני
    05/05/2008

אני פה בין היתר גם בהקשר לנושא הפורום... אני לא הבתולה מריה.

תענה בבקשה על השאלה שאינה קשורה לפורום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

ירון
    06/05/2008

רשמתי לך את המייל שלי הכל במייל [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת בזה שלכל אחד יש את הזמן שלו

G
    05/05/2008

והזמן הזה אינו קבוע מראש כל אחד בוכר את הזמן שלו,ובסירטי פורנו אין דווקה יחס רע או משפיל לנשים יש הרבה סירטי פורנו של נשים שמשפילות גברים רוב מה שמראים בסירטי פורנו זה סקס נטו אף אחד לא מושפל למה שנשים יהיו מושפלות מיזה?,סאדו מאזו וכל הקשירות האלה זה לא כזה נורא
    ולא דווקה ישפיע על הילד לרעה יש הרבה מאד דברים שישפיעו הרבה יותר לרעה על הילד מאשר זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעשה לי טובה

שני
    06/05/2008

ואם אותה ילדה תגיע לאתרים בהם יש ילדים עם אלמנטים פדופילים. אז מה אז היא אמורה לחשוב לפי התיאוריה שלך? שזה בסדק שגבר מבוגר מזיין ילדה או ילד קטן נכון? אלוהים ישמור מהדעות שלך. תן לילדים להיות ילדים. תשאיר קצת תום ותמימות. זה לא הזיק לאף אחד.

את הסקס תשאיר לנו - אנחנו יודעים מה לעשות איתו. ולא - אתה לא יותר ליברלי ממני. עברתי בסקס דברים יותר מטורפים ממה שאתה יכול לחלום עליו אבלללללללל בגיל הולם ולא בגיל של ילדה בת 10.

גועל נפש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני צודקת לחלוטין!!!

אלמוניתתת
    06/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטים כאלה הם לא חוקים...וגם אותם

G
    06/05/2008

אין כימעט אם תשימי לב אין קטגוריה כזאתבשום אתר סקס כמעט(אני אומר את זה כי לא ראיתי את כל אתרי הפורנו בעולם) את לא ניראת לי גולשת באתרי פורנו אז מאיפה לך לדעת מה הולך שם?,ילדים יכולים להחשף לדברים הרבה יותר גרועים גם שלא קשורים לסקס באינטרנט זה לא אומר שנחסום להם לחלוטין את האינטרנט,מכאן זאת כבר דעה שלך את לא יכולה להחטיב לאחרים לאחרים מה בסדר ומה לא ילדים רבים נחשפים מידי יום לאתרי פורנו והם נישארים אותם ילדים שמחים ומאושרים והעובדה שהם רואים פורנו ואף מאוננים לא משפיעה על העובדה הזאת הם אותם ילדים את יכולה לבוא להרבה ילדים קטנים שיודעים לא קצת על סקס ואוננו ואף גלשו באתרי פורנו לא פעם זה אולי ניראה לך הורס להם תילדות אבל זאת היתנהגות נורמאלית לחלוטין שלא משפיעה עליהם לרעה ביכלל ועזבי אותך מסקס אם חיות ופדופיליה לא קשה יהיה להם לגלות שאנשים נורמאלים לא שוכבים אם חיות או אם ילדים כשהם יתבגרו קצת,ולא מעניין אותי חיי המין שלך ומה את עושה אם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה רואה מה קורה ...?

שני
    06/05/2008

אתה רואה מה קורה שילדים קטנים גולשים באתרי פורנו במקום להמשיך להיות ילדים וללמוד דברים יותר חיוביים? הם מתבטאים בצורה עילגת ובשגיאות כתיב אלמנטריות - כןןןןן כן. בדיוק כמוך......

אז הייתי מציעה להם לתעל את הזמן והאנרגיות ללימודים, למשחקים ולילדים בני גילם ולא לשוטט באתרי פורנו. יש מבין?

לא נראה לך שאני גולשת באתרי פורנו? למה מאמי? רק אתה מבין באתרי פורנו? וואו - אתה מכיר את כל אתרי הפורנו בעולם. פיששששש. ממש יו הפנר.
    ומאיפה אני יודעת שיש לינקים לכל מיני אתרי פדופילים, סאדו ושאר חולירות? אבי אני אישה בשלה שעברה בחיים ולא ילדה בת עשר שנפגשת עם הדברים הללו לראשונה. זה כל ההבדל!!!! וההבדל הזה מאוד משמעותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מדברת לא לעניין

G
    06/05/2008

אין כמעט אתרי פורנו שיש להם קישורים לחומרים פדופילים מי שימצא כזה בדרך כלל יצטרך לחפש טוב כדי לימצוא וחוץ מיזה כבר אמרתי דיי בנושא,לא אכפת לי שאת בשלה אם חיי מין מרתקים או משהו וגולשת הרבה פורנו זה לא אומר כלום בנושא ואני לא מבין למה זה קשור בדיוק,ושוב אני חוזר זה לא סוטר את הילדות שלהם את מדברת כאילו שאם ילד מתחיל ליראות פורנו אז מרגע זה הוא משתנה והופך ליהיות בן אדם אחר או משהו ילד שרואה פורנו הוא אותו ילד שלא רואה פורנו את מדברת בצורה לא הגיונית ובנוסף לדיבור הילדותי שלך זה לא שילוב כל כך טוב,תפסיקי לקשקש לי בשכל על עצמך ועל חיי המין שלך ולדבר דברים חסרי היגיון זה דבילי אם אין משהו חכם לומר זה לא בושה לא לומר שום דבר...זה הרבה יותר עדיף על ניסיונות הרדודים שלך לרדת עליי כי פשוט אין לך משהו חכם לומר אז בבקשה תחסכי את זה מימני ומימך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• what ever

שני
    07/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו