מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננות על הבטןיוליה02/08/2015
שלום. התחלתי לאונן מגיל 8 כפי שאני זוכרת, לא ידעתי מה זה אבל היה לי נעים לשכב על המטה ולדגדג בדגדגן, אני לא יכולה להגיע לאורגזמה כשאני שולחת אצבעות לדגדגן אני רק גומרת כשאני שוכבת על הבטן עם מגבת או כרית בין הרגלים (על הפות) ומחזיקה את הרגלים חזק מאוד , רגל מעל רגל ולוחצת ביד שמאל על הבטן התחתונה וזזה כך למעלה ולמטה כמו בסקס אמיתי עד שאני מגיעה לאורגזמה וגם אני לא יכולה להתחרמן אם שלפוחית השתן לא מלאה, כשיש לי שלפוחית מלאה אני יכולה להגיע לאורגזמה כל כך חזקה, אני גומרת תוך 1-2 דקות. למה זה קורה רק כשרק יש לי שלפוחית מלאה אני יכולה לגמור, ולמה אני לא גומרת כששוכבת על הגב ומדגדגת באצבעות את הגדגדן? נסיתי כך ולא הצלחתי לגמור )לא נסינו חדירה רק סקס חיצוני)!! גם אני לא יכולה לגמור עם בן זוגי שלי כשהוא עושה לי ביד שלו :( קראתי הרבה מאמרים והבנתי שזה מה שהתרגלתי לעשות וקשה לשנות אותו אבל אני פוחדת שאתחתן עם בן הזוג אני לא אגיע לאורגזמה מחדירה, any ideas?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות על הבטן - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן02/08/2015יוליה שלום, אכן כמו שכתבת מדובר על הרגלים שנרכשו משך שנים. ההתנהגות קבלה חיזוק ע"י האורגזמה, כולל הידיעה שהאורגזמה אינטנסיבית ומהירה יותר כשלפוחית השתן מלאה. מדובר על תבנית של התנהגות והרגל שלמרות שקשה לשנות, זה בהחלט אפשרי. השינוי צריך להיות איטי והדרגתי, אך בהחלט אפשרי. כדי לחשוב על אפשרות טיפול מיני שיכול לעזור. ממליץ לך ראשית לנסות ולאונן בעזרת ויברטור עם רטט חזק באזור הדגדגן. בברכה דײר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)