מישהוו פה בגיל צעיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהוו פה בגיל צעיר
    רציני
    04/05/2008

אני לא יכול אאני חייב לעשות פעם אחת סקס עם מישהי בגילי אני לא יכול לחכות יותר עד גיל 17 למה באמריקה בני 13 עושים סקס ובישרראל כולן סגורות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מישהוו פה בגיל צעיר

הוספת תגובה

• תחכה שזה יבוא מאהבה חפש מישהי

G
    04/05/2008

בצ'ט נגיד תימצא מישהי לקשר שאתם יכולים לדבר וליהיות פתוחים אחד אם השני אחרי זה תיתקדמו
    לאט לאט איך שנוח לכם תיתנשקו תיגעו אחד בשניה תנסה לרדת לה (שאל אותה ליפני), אם תדע איך לרדת בצורה טובה(יש הרבה מדריכים על איך לרדת לנשים טוב) ותשקיע תוכל להכניס אותה לאווירה של מין ואינטימיות ואף תירצה את זה יותר יש סיכוי אפילו שהיא תיתקדם בימקומך מפה,עוד עצה תן לה אחרי זה לישכב עליך ותן לה את השליטה אחרי כמה פעמים זה יוריד הרבה מהחששות והמעצורים שיש לה ואף אולי יגרום לה לירצות להיתקדם הלאה לסקס ולעשות אותך ולהינות מיזה וזה אחלה תנוחה דרך אגב,שום דבר לא דחוף אל תיהיה להוט מידי לעשות את זה שום דבר לא בוער
    אתה לא צריך לחכות לגיל 17 אבל גם לא למהר יותר מידי שזה יבוא זה יבוא בלי לחץ ברוגע שום דבר לא בוער מה דחוף?.בהצלחה;-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חכה עד שתכיר מישהי מיוחדת שתאהב

04/05/2008

ואז הסקס איתה יהיה הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים.
    אל תלחץ, יש לך את כל החיים לעשות סקס.
    בינתיים תאונן ותפנטז, לידיעתך, לפעמים זה יותר כיף מסקס אמיתי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל דאגה

אלון
    05/05/2008

האמת שאני מרגיש אותה הרגשה
    לא צריך לחקות גיל 13 זה גיל
    תכתבי לי למייל וניצור קשר בתמונות[email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יא טמבל

רציני
    05/05/2008

אני גבר יא אידיוט מה אתה רושם תכתבי לי למייל ואני מרגיש בדיוק כמוך!מה אתה דפוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אתה נכנס לאתר הנוכחי

ענבה
    08/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו