מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מישהוו פה בגיל צעיררציני04/05/2008
אני לא יכול אאני חייב לעשות פעם אחת סקס עם מישהי בגילי אני לא יכול לחכות יותר עד גיל 17 למה באמריקה בני 13 עושים סקס ובישרראל כולן סגורות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחכה שזה יבוא מאהבה חפש מישהי
G04/05/2008בצ'ט נגיד תימצא מישהי לקשר שאתם יכולים לדבר וליהיות פתוחים אחד אם השני אחרי זה תיתקדמו
לאט לאט איך שנוח לכם תיתנשקו תיגעו אחד בשניה תנסה לרדת לה (שאל אותה ליפני), אם תדע איך לרדת בצורה טובה(יש הרבה מדריכים על איך לרדת לנשים טוב) ותשקיע תוכל להכניס אותה לאווירה של מין ואינטימיות ואף תירצה את זה יותר יש סיכוי אפילו שהיא תיתקדם בימקומך מפה,עוד עצה תן לה אחרי זה לישכב עליך ותן לה את השליטה אחרי כמה פעמים זה יוריד הרבה מהחששות והמעצורים שיש לה ואף אולי יגרום לה לירצות להיתקדם הלאה לסקס ולעשות אותך ולהינות מיזה וזה אחלה תנוחה דרך אגב,שום דבר לא דחוף אל תיהיה להוט מידי לעשות את זה שום דבר לא בוער
אתה לא צריך לחכות לגיל 17 אבל גם לא למהר יותר מידי שזה יבוא זה יבוא בלי לחץ ברוגע שום דבר לא בוער מה דחוף?.בהצלחה;-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחכה עד שתכיר מישהי מיוחדת שתאהב
04/05/2008ואז הסקס איתה יהיה הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים.
אל תלחץ, יש לך את כל החיים לעשות סקס.
בינתיים תאונן ותפנטז, לידיעתך, לפעמים זה יותר כיף מסקס אמיתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל דאגה
אלון05/05/2008האמת שאני מרגיש אותה הרגשה
לא צריך לחקות גיל 13 זה גיל
תכתבי לי למייל וניצור קשר בתמונות[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיא טמבל
רציני05/05/2008אני גבר יא אידיוט מה אתה רושם תכתבי לי למייל ואני מרגיש בדיוק כמוך!מה אתה דפוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אתה נכנס לאתר הנוכחי
ענבה08/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)