מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מיןמאיה27/08/2015
היי אני בת 22 הייתי בזוגיות 4 שנים והיה לי סקס מעולה עם החבר ,הייתי גומרת איתו רק בגירוי הדגדגן והוא פשוט היה עושה את זה טוב.
עכשיו אני בזוגיות 2 עם מישהו שאני אוהבת אותו ונמשכת אליו בטירוף יותר מהקודם אפילו הסקס שלנו מדהים גם כן הבעיה שאני אף פעם לא גומרת .קודם כל גם ליפני כן אני לא בחורה שגומרת בלי גירוי דגדגן אלא רק איתו והבחור שאני איתו עכשיו פשוט לא עושה כמו הקודם הוא כאילו לא נוגע איפה שצריך וגם כשהוא נוגע זה לא אותו הדבר כמו הקודם.
מה לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן27/08/2015מאיה שלום,
דברי איתו בעדינות (כשאתם מחוץ למיטה) ושתפי אותו במה שאת מרגישה. תשאלי אותו אם הוא מוכן שתראי לו או תנחי אותו כשאתם במיטה. לדבר על נושאים מיניים מהסוג הזה זה לא פשוט, אך זו אינטימיות טהורה. חוץ מזה יתכן שהדברים יסתדרו בהמשך, התאמות מיניות לוקחות זמן. בברכה דײר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)