שאלה בנוגע לירידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לירידה
    ענבה
    04/05/2008

אני ואשתי מקימים יחסי מין סדירים ונהנים מאד מזיונים.אשתי לא מסכימה שארד לה וטוענת שנשיקות גורמות לה לדגדוג ומעוררות אותה לצחוק.
    מה עושים במקרה הנ"ל אני מת לנשק לה את הכוס.
    מחכה לעצתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לירידה

הוספת תגובה

• תשובה לירידה

אריק
    05/05/2008

יש בשוק ג'לים מתחממים בטעמים. הג'לים האלה הם על בסיס מים והם אכילים, מה שמיוחד בהם זה שהם מתחממים במגע עם העור לחום מאד מגרה. אני מציע לך לנסות לעשות לה מסג' עם ג'ל כזה, במיוחד באיזורים האינטימיים, פיטמות, שפתי הנרתיק ודגדגן, חום יגרה אותה מאד ואז אתה תוכל פשוט ללקק את הג'ל שהוא גם טעים, יכול לעזור ובטוח לא יזיק.
    בעונג רב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאריק

ענבה
    07/05/2008

תדה מקרב לב עזרת לי מאד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבר שאישתו צוחקת כשהוא יורד לה

ורד
    19/05/2008

קשור לה את הידים שלא תוכל להפריע לך.ואז תרד לה.והיא תתרגל לזה .היא לא תפסיק להנות מזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו