חשש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש
    קרן
    03/09/2015

היי אני מאורסת. ועולים לי חששות בגלל זה
    מוזר לי שבאידיאל זה הגבר היחיד והאחרון שלי. הוא הסקס ה4 שלי ומגע מיני היה לי עם עוד אחרים.
    אזור איבר המין שלו ואיבר המין שלו מוזרים לי
    לא מושכים וקצת מוזרים לי. עם בחורים אחרים שהייתי איתפ זה לא היה ואפילו מאוד נמשכתי לבן זוג הראשון שלי ובדיעבד איתו גמרתי הכי הרבה. והסקס היה הכי טוב.
    דבר נוסף שבעייתי שבן זוגי השמין ואומר שיעבוד על זה אבל אני שומעת את זה כבר המון זמן. ואני נראית מאוד מאוד טוב. זה אפילו חוסר השקעה של לא להסתפר...והוא גם בקושי מתאמן. שזה אחד הדברים
    הראשןניפ שאני בודקת עם בחורים. ומרגישה מרומה.
    הסקס עצמו בחדירה כואב לי בגלל הנטייה הצידה של הפין.
    ברור לי שכל זה בא יחד עם עוד כמה מגרעות מהקשר שמלחיצות אותי ומעצימות את זה.
    כבר לפני שנה שמתי לב לבעיות האלה וקצת פזלתי. לא רוצה. רוצה שהגבר שלי יהיה הכל עבורי.

גם התדירות היא פעם בשבוע שבועיים. ובגלל כל המצויין לעיל זה היה בסדר. כששוכבים אז הסקס עצמו מהנה ברובו ולבן זוגי יש נכונות ליצירתיות ולהנאה. וחשבתי שזה גם בגלל העומס של החיים
    שפשוט אני רוצה לנוח אחרי יום מעייף.
    ואחרי זמן בקשר פחות רוצים את זה
    עם האקס אחרי שנה וחצי ירד החשק בגלל שעמום מהסקס ודברים שונים מחוץ למיטה ונושא של משיכה שהפריעו לי.
    אבל אני שומעת מחברה שכמעט כל ערב היא ובעלה שוכבים. ומבינה שעיקר החוסר במין אצלי נובע מירידה במשיכה.
    אסיים בזה שכמובן דיברנו על זה והוא אומר וזו אמת שהשקיע והצליח בלימודים. לכן השמין.
    ושמעתי שגם האקס שלי השמין.
    ןבתקופות בחינות באמת יש עומס אבל לדעתי זה עניין של החלטה אני דואג למראה שלי
    כי זה מרכיב חשוב בקשר. התירוץ היה עומס יכול להיות כל החיים

גם הוא הציע טיפול זוגי מיני שאני לא מעוניינת בו. מבחינתי שישקיע את הזמן ללכת להתאמן אחר כך נראה

מתסכל אותי שלפני הרבה זמן חשבתי על המגרעות שלו בסקס ובעוד דבריפ ועדיין נשארתי ולפעמים אני מפחדת שאלו מגרעות מהותיות ושהיתרונות לא מספיקים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש

הוספת תגובה

• חשש - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    07/09/2015

קרן שלום,
    יש הרבה סימני שאלה לגבי המשיכה שלך אליו .ממליץ לכם לפנות לבירור אצל מטפל מיני זוגי כדי לברר את הנושאים הללו. למרות שמאורסים כדי. הדברים לא מסתדרים מעצמם לאחר החופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו