שאלה בקשר לקניסמולגניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לקניסמולגניה
    ג
    20/09/2015

שלום רב,
    ישנו דבר הנקרא קניסמולגניה והוא גירוי מיני הנוצר מדיגדוגים (אני מניח ששמעתם על זה...
    רציתי לשאול - מה הופך את הדיגדוג לדבר אירוטי?
    כלומר, מה בדיגדוג עצמו הופך אותו למשהו שגורם לגירוי מיני? (המגע/ הצחוק/...)
    אשמח לדעת אם יש לכך תשובה ידועה מניסיונכם.

נכון שנשים קשורות ומדוגדגות זה סקסי (למשל), אבל למה הדיגדוג נחשב פה למשהו סקסי או אירוטי?
    למה הדיגדוג מוסיף כאן לאירוטיקה?
    תשובתכם מאוד תעזור לי!
    גם אם תפנו אותי למקורות עם ידע בנושא זה מאוד יעזור!

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לקניסמולגניה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לקניסמולגניה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    21/09/2015

אנשים נבדלים ושונים במגוון הריגושים וההנאות המיניות שלהם. יש גם את אלו שדגדוג מחברית אותם לחוויה גופנית לגטימית ופחות נתפסת מינית וכך "נוח" יותר להיכנס למקום המיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך....

ג
    03/10/2015

(משום מה ההודעה שכתבתי כתשובה נמחקה, אני מקווה שהפעם זה לא יקרה...)
    בכל אופן, אם הבנתי את הודעתך נכון, אזי הכוונה היא שדיגדוג הוא אינו דבר מיני, מהווה כניסה נוחה לחוויה מינית.
    כלומר מי שמגורה מינית ע"י דיגדוגים זה בד"כ מישהו שמרגיש יותר נוח להיכנס למקום מיני ממקום שהוא לא מיני.
    כלומר הדיגדוג עצמו הוא אינו מיני ולכן אנשים מסוימים מעדיפים להכינס לחוויה מינית (או "מקום מיני") ממקום שהוא לא מיני.
    הבנתי נכון?

אז א' - אשמח לדעת למה זה ככה.... באמת שזה מעניין אותי.
    ודבר שני - אני מנסה להבין למה זה דווקא דיגדוגים, מה יש בדיגדוגים שהופך את זה למשהו לחוויה שהיא מינית (הרי לפי מה שכתבת דיגדוגים זה משהו שהוא לאו דווקא מיני)?
    (זה בעיקרון מה ששאלתי במקור)

מאוד מאוד אשמח לקבל תשובות ואודה לכם מאוד אם לא תמחקו את ההודעה :)

תודה רבה,
    ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך.... - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    04/10/2015

גם במקרה זה כמו בהתנהגויות שונות אחרות, ניתן לטעון את ההתנהגות במשמעות ואנרגיה מינית וזה בסדר גמור. ההבחנה בין המיני או לא מיני היא משנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו