מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוסטינור וחשש להריוןאסנת19/10/2015
לום לכולם, אני בת 25 ולפני 4 ימים קיימתי יחסי מין לאחר "תקופת יובש" של שנה וחצי. בסיבוב השני קלטנו שהקונדום נקרע, כנראה שלא היה גמירה פנימית. חשוב לי לציין שהיחסי מין היו קצת אגרסיבים ולכן אני חוששת שגם בפעם הראשונה שהוא גמר זה נקרע. לאחר 15 שעות בערך לקחתי פוסטינור. מרגע קיום היחסי מין יש לי הפרשות מטורפות שבחיים לא היה לי, לפעמים הם גם חומות. אני נורא מפחדת לגבי הריון ואני בלחץ מזה כבר כמה ימים ובקושי מתפקדת. מתי ניתן לעשות בדיקת הריון? מה עושים במקרה של הריון ואני רוצה להפיל כבר בחודש הראשון?? מתחננת לעזרה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור וחשש להריון - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן19/10/2015אסנת שלום, ההפרשות הם תוצאה של הפוסטינור. זה מראה שהכדור עושה את מאמור לעשות. את יכולה להיות רגועה. במידה ולא תקבלי מחזור בעוד אז כדי לבצע בדיקה להריון( יתכן ויהיה שינוי בזמני המחזור בעקבות שימוש בפוסטינור).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)