חוסר חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני
    רבקה30
    25/10/2015

שלום, אני בת 30 נשואה לגבר בן 44 כבר 3 שנים ללא ילדים
    הזוגיות שלנו טובה, יש לי גבר מדהים, שעוזר במטלות הבית , מפנק, אכפתי , דואג...בנאדם טוב, הקשר טוב.
    בשנתיים הראשונות ניסינו להיכנס להריון טבעי, שנתיים שהניסיונות היו מעטים.
    את כמות הניסיונות בחודש אני יכולה לספור על כף יד אחת במקסימום.
    הבנתי שמשהו לא תקין, לא הגיוני שבעלי לא יירצה סקס ובמיוחד כדי להביא ילד.
    אבל עדיין המשכתי והבלגתי כי חשבתי לתומי שהוא עובד מאוד קשה וזה משפיע עליו
    אבל גם בחופשות הוא לא יוזם סקס בכלל וגם בשבתות כשאנחנו לבד וגם נחים.
    הגענו לשנה השלישית לנישואין והתחלנו טיפולי פוריות-כי לאחר בדיקות נימצא שהזרע שלו קצת חלש והתחלנו הזרעות וגם פה בין טיפול אחד לשני לא היה כלום.
    אחרי 4 הזרעות עשינו הפסקה של 4 חודשים והתחלתי לבחון את העניין בחודשים אלו. כל פעם שהגענו לימים הפוריים הוא לא נתן מעצמו ,והיה נותן סיבות ותירוצים למה זה לא קורה ובשאר ימי החודש אין כלום.
    דיברתי איתו כמה פעמים בעניין, שאלתי אותו אם הוא אוהב אותי? רוצה ילדים? נמשך אליי? ענה שכן.
    אני נמצאת כרגע לפני התחלת טיפולי הפריה ואני מרגישה שאני לא מסוגלת להתחיל כי הזוגיות שלי לא יציבה, אין לי אינטימיות ואני גם לא יודעת אם אפשר לטפל בזה. אני חושבת שגם נתתי יותר מדי צאנסים בעניין.
    האם לסיים את הקשר? האם יש פיתרון לזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    25/10/2015

רבקה שלום, מאוד ממליץ לכם לפנות לבירור/טיפול סקסולוגי זוגי. יש סיבות למצב שאת מתארת וכדי לבדוק ולנסות לשפר את המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו