אם יש מישהי שיכולה להבהיר לי ברור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם יש מישהי שיכולה להבהיר לי ברור
    אביב
    06/05/2008

כשאני רואה את המודעה של הבת 10 מאוננת על סרטי פורנו, אני קצת מבולבל...
    תמיד הבנתי [והרגשתי וחויתי...] שאישה מתעוררת מנקודה נפשית רגשית [כל אחת לפי ה"קטע" שלה, ולא מראיה של גוף כזה או אחר, זה לא עובד אצלהן כמו גבר -רואה-רוצה....
    נכון שיש כאלה נשים שהתרגלו [אחרי שהן רוצות] אז הן מחפסות "חתיך" שיפה להן...
    אבל מזה ל-ילדונת שסרטים עושים לה את זה , ולא דימיון עצמי מקטע מרגש נפשי- ממש לא מובן לי. זה בן או בת?

אם יש אישה רצינית שמודעת לעצמה ולא מתוך סגירות של ה"דעות" שלה אלה מכירה נשים באמת [משיחות נשים....] ויודעת את האמת- מה עושה לכן את זה? [החשק...] ואם הגיוני שבחורה תאונן "רק" מראיית סרטים ולא מתוך תאווה נפשית ?

אני אודה לה מאוד,
    אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נשים חרמניות בדיוק כמו גברים

G
    07/05/2008

נשים רבות נהנות ומאוננות בצפיה בפורנו זה לא משהו ששמור לגברים פשוט נשים לרוב לא נוהגות לספר על כך יותר מידי,נשים לא צריכות גורם נפשי כל שהוא כדי להיתחרמן ולהינות ממין,גם לנשים יש יצר מיני חזק וליפעמים אף יותר מאיתנו אבל פשוט רוב הנשים מעדיפות יותר להפנים את זה ביגלל היחס של החברה לזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו