מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףיעל01/11/2015
אני בת 33 לא לוקחת גלולות קיימתי יחסים עם קונדום ולפני החדירה הוא השתמש בג'ל חיכוך שמיועד גם לקונדום. וכאשר הגבר הוציא אותו הוא אחז בו לפני. ושראיתי את הקונדום אחכ הוא לא נקרע והנוזל נשאר איפה שהוא מתאסף אך שמתי לב שלאורך הקונדום הוא לא היה נקי כזה אלא מאין משהו לבן כזה. מאוד לחוצה. יש מצב שנשפך מעט מהנוזל? יש לציין שגם הייתי שבוע לפני קבלת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
רות בן-ציון שכטר01/11/2015כמו שניראה אין סיבנ לדאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר דניאל אשמח לתגובתך...
יעל01/11/2015נירה שלום, מצטרף לדברים שכתבה הסקסולוגית, ואין סיבה לדאגה. הלבן לאורך הקונדום נובע מחומר הסיכוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר דניאל אשמח לתגובתך... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן01/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוףףף
bhrv01/11/2015הוא השתמש בנוזל שקוף. בטוח זה מהג'ל חיכוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אך עוד דבר ברשותךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תוה רבה אך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תוה רבה אך - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן01/11/2015כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך עוד שאלהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך עוד שאלהה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן01/11/2015כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך עוד פרט
יעל02/11/2015תודה זה פשוט נשלח כמה פעמים. ברשותך עוד שאלה. אני מתוסכלת איך הגל הזה מיועד לקונדום הרי הוא מחליק. אז איך הקונדום יושב על איבר המין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך עוד פרט - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן02/11/2015אם משתמשים בקונדום וג'ל, יש למרוח את הג'ל בפתח הנרתיק או על הקונדום לאחר שהוא מולבש על הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בן זוגי מרח על איבר מינו ואז שם
יעל02/11/2015אז הגבר מרח על איבר מינו ובפתח הנרתיק ורק אז הלביש תקונדום. בגלל זה גם נלחצתי. יש לי ממה להילחץ ממה שהוא עשה?. כי אף פעם גם לא השתמשתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בן זוגי מרח על איבר מינו ואז שם - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן02/11/2015אין חשש להריון מכיוון שהקונדום לא החליק מהפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה דר שאני חופרת אך אני פעם ראשו
שיר02/11/2015ראשונה נתקלת בסיטואציה כזו. איך ייתכן שהקונדום היה עליו ולא החליק עם היה עליו גל? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה דר שאני חופרת אך אני פעם ראשו - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן02/11/2015פשוט לא החליק, וטוב שכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)