מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יאוש ותוצאותיואיב09/11/2015
שלום
אני נשוי מעל 10 שנים ולכל אורך תקופת הנישואין, היא כביכול "עושה טובה" בקיום יחסים.
לא ויתרתי...שוחחתי...אמרתי....התרעתי...במשך כל השנים הללו... הייתה הבנה מצידה...הייתה גם הסכמה לטענותי...וזה עזר בדיוק ללילה אחד.
בכל זאת כדי שתבינו....תמיד אמרתי לה שחשוב לי יותר שתהיא תהיה מסופקת לפני שאני אבוא על סיפוקי.... וזה לא קל לגרום לה להגיע לסיפוק, לא ויתרתי, השקעתי תמיד ובכל פעם שזה קרה היא הגיעה לסיפוק.
לאחרונה על אף הקושי הצליחה ללהגיע לסיפוק פעמיים 3 ברצף...אבל...אבל...לאחר מכן...הסקס הפך ל "יאללה עכשיו תגמור ונלך לישון" ...בפעם האחרונה אחרי שהיא הייתה מסופקת פעמיים ברצף....רציתי גם אני לחוות את פעמיים....ואז פתאום אני שומע אותה אומרת...אבל זה יקח לך הרבה זמן בין פעם אחת לשניה...וכו' וכו'... וזה רגע אחרי שהיא גמרה.... בו ברגע עצרתי הכל והבטחתי לעצמי שסיימתי עם זה ....היא ממני לא תרגיש יותר את חווית הסקס המקסימלית.... החלתי לשוטט באינטרנט...פגשתי מישהי עם סיפור דומה לשלי....ממליץ לכולם לעשות כמוני...
אז הכל בזכותך אישתי היקרה....תהני מהקרדיט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאוש ותוצאותיו - תגובה
רות בן-ציון שכטר09/11/2015איב שלום
כפי הניראה הגיע הזמן לפנות לחעוץ חיצוני למטפל/ת זוגי-מיני.
חיי המין הם חלק אינטגרלי מהזוגיות. קיימים לעיתים פערים בחשק. כאן ניראה שהפערים האלו משמעותיים וכדי להתגבר עליהם חחד נכון יהיה לפנות לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)