יאוש ותוצאותיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יאוש ותוצאותיו
    איב
    09/11/2015

שלום

אני נשוי מעל 10 שנים ולכל אורך תקופת הנישואין, היא כביכול "עושה טובה" בקיום יחסים.
    לא ויתרתי...שוחחתי...אמרתי....התרעתי...במשך כל השנים הללו... הייתה הבנה מצידה...הייתה גם הסכמה לטענותי...וזה עזר בדיוק ללילה אחד.
    בכל זאת כדי שתבינו....תמיד אמרתי לה שחשוב לי יותר שתהיא תהיה מסופקת לפני שאני אבוא על סיפוקי.... וזה לא קל לגרום לה להגיע לסיפוק, לא ויתרתי, השקעתי תמיד ובכל פעם שזה קרה היא הגיעה לסיפוק.

לאחרונה על אף הקושי הצליחה ללהגיע לסיפוק פעמיים 3 ברצף...אבל...אבל...לאחר מכן...הסקס הפך ל "יאללה עכשיו תגמור ונלך לישון" ...בפעם האחרונה אחרי שהיא הייתה מסופקת פעמיים ברצף....רציתי גם אני לחוות את פעמיים....ואז פתאום אני שומע אותה אומרת...אבל זה יקח לך הרבה זמן בין פעם אחת לשניה...וכו' וכו'... וזה רגע אחרי שהיא גמרה.... בו ברגע עצרתי הכל והבטחתי לעצמי שסיימתי עם זה ....היא ממני לא תרגיש יותר את חווית הסקס המקסימלית.... החלתי לשוטט באינטרנט...פגשתי מישהי עם סיפור דומה לשלי....ממליץ לכולם לעשות כמוני...
    אז הכל בזכותך אישתי היקרה....תהני מהקרדיט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יאוש ותוצאותיו

הוספת תגובה

• יאוש ותוצאותיו - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    09/11/2015

איב שלום
    כפי הניראה הגיע הזמן לפנות לחעוץ חיצוני למטפל/ת זוגי-מיני.
    חיי המין הם חלק אינטגרלי מהזוגיות. קיימים לעיתים פערים בחשק. כאן ניראה שהפערים האלו משמעותיים וכדי להתגבר עליהם חחד נכון יהיה לפנות לטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו