מתבישת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתבישת
    nama s
    31/05/2007

אני בת 22 נשואה שנה. בעלי היה הראשון שלי. מגלישה באינטרנט ראיתי תמונות של מין שונה אנלי הצלפות קשירות ועוד הבעיה שלי שטני מתבישת לומר לבעלי שאני רוצה לנסות מין שונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתבישת

הוספת תגובה

• תיזהרי

אשף
    31/05/2007

את צריכה לבדוק כמה דברים קודם שאת מציעה לו דבר כזה. אם את כבר עכשיו משוחררת ומתנהגת כמשוחררת במיטה אז אפשר להיתקדם .אם לא אז אם תציעי לו דבר כזה הוא עוד מסוגל לחשוד שמישהו הכניס לך רעיונות לראש ואז הוא ימרר לך את החיים. את גם לא סיפרת אם הוא קנאי אבל בכל מקרה אם הוא מכיר אותך בתור ביישנית אז באמת לא יבין מאיפה זה בא לו ואז שוב זה מתכון לצרות. דבר שני את צריכה לבדוק בראש צלול כמה הוא ליברלי ופתוח להתנסות מסוג זה.
    יקירתי על הביישנות שלך אפשר להתגבר. אבל אם את לא רוצה לקבל תגובות חשדניות שיכניס לכם מתחים בחיי יומיום אז תכנסי לזה בעדינות מירבית ותעשי הרבה עבודת הכנה. אל תשכחי שיש לך עסק עם גבר. הראש שלנו עובד קצת אחרת משלכן. כפי שאת רואה העניין לא כלכך פשוט. גם אם אנחנו הכי ליברליים בחיי יומיום זה לא אומר שאנחנו כאלה במיטה. תכיני אותו בחכמה ואז תראי שזה יבוא לך בטבעיות ובלי בושה. ואז תעשו חיים. מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאן את רצה

דייב
    31/05/2007

היי אישה צעירה ונחמדה
    לאן את כל כך מהר רצה לנסות ולחוות מין שונה ומיוחד או מוזר (כפי שתרצי לתאר זאת) לקח לך כל כך הרבה זמן לקבל את הראשון למה לרוץ ולחוות הכל
    לדעתי את צריכה להתחיל ולהנות מכל דבר ולאט לאט תדליפי לבעלך על רצונותייך ומאווייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלוי אם אתם

:)
    31/05/2007

משוחררים במיטה, אם את יכולה להגיד לו מה את רוצה ומתי, לספר לו בחופשיות מה את אוהבת שהוא עושה ומה לא, ומה את מרגישה תמיד. תלוי אם זה כך גם מצדו. אם כן - לכי על זה חופשי. אם לא - כדאי שתתחילי בזה. להגיד לו "לא כאן, קצת יותר למטה, כאן, כן..." יותר מדליק מלעשות כאילו את נהנית כאשר את לא. מה שאני מנסה לאמר זה תשתחררי קצת, לאט לאט, ואז תוכלי לספר לו על הפנטזיות שלך ואם זה מדליק אותך אין סיבה שהוא לא יסכים. פשוט תשאלי אותו מה הוא חושב על זה כללית, ותגידי לו , אם הוא יאמר שזה לא מושך, שגם את חשבת כך אבל בזמן האחרון את חושבת שיש בזה משהו.. אוליי גם הוא אוהב את זה . חוץ מזה - אין שום דבר סוטה שקשור למין, המין עצמו הוא סוטה :) ובסופו של דבר תצטרכי לספר לו הכל בכל מקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו