שאלה על מין אנאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על מין אנאלי
    שואלת
    08/05/2008

מעולם לא קיימתי מין אנאלי, כי הנסיונות בעבר הכאיבו לי וויתרתי על כל הרעיון.
    בזמן האחרון אני מתחרמנת מהרעיון ושוקלת לנסות, אבל אני לא מבינה איך זה עובד מבחינת הגיינה. אם תסלחו לי על השאלה הבוטה, אז אצלי יש יציאות די תכופות, ונראה לי שאם מישהו יכניס אצבע או משהו אחר פנימה, אז היא לא תצא נקיה,
    מישהו שעשה את זה פעם יכול להסביר איך זה עובד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על מין אנאלי

הוספת תגובה

• שואלת פני אלי

יונק דבש
    08/05/2008

שואלת פני אלי במייל ותקבלי הסבר מקיף
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש עוד מישהו שיכול לענות בפורום?

שואלת
    08/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

רועי
    09/05/2008

לא ניסיתי אבל מבחינה הגיונית יתכן מאוד שהאצבע או הפין לא יצאו נקיים.
    גם כשנכנסים לנרתיק לכל איזור יש את ההפרשות שלו ולא צריך להבהל או להגעל מהנושא מה שכן חשוב זה לא לעבור מפי הטבעת לנרתיק והפוך כדי לא העביר הפרשות שיכולות לגרום לזיהומים.
    אני מציע גם שתעשי את זה כשעה לפחות אחרי שבקרת בשירותים ולא אחרי האוכל :)
    ולא לשכוח ג'יל לסיכוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתרוקני לפני כן בשירותים

שני
    09/05/2008

ואז הסבירות שזה יקרה - נמוכה יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעה

09/05/2008

1. תתרוקני לפניי ותתקלחי היטב שם. (ישנם כאלו שנוהגים אפילו לעשות חוקן לפני כל סקס אנאלי)
    2. תקפידו לא לעבור מהנרתיק לשם וחזרה
    3. במהלך הסקס תהיי רגועה ועם שרירים רפויים
    4. תאונני לעצמך בזמן שאתם עושים את זה
    5. תשתמשו במלא חומר סיכה
    6. תתחילו את הסקס האנאלי אחרי משחק מקדים, כך שאת כבר תהיי חרמנית מאוד.

ונראה לי שזהו.
    תהנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם בענין הגיינה

החוש השישי
    12/05/2008

אז חוקן יכול להיות פתרון , כמובן שלפני !!!

אם היציאות אינן רכות מדי אז אין כל בעיה - אם תרצי תוכלי להכניס אצבע ולראות מה יקרה .

בהצלחה , זה ממש תענוג !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אנאלי

שלי פסטרנק
    12/05/2008

שלום לך,

מין אנאלי הוא אחת התנוחות המועדפות על רוב הגברים, מכיוון שפי הטבעת צר יותר לכן החיכוך יהיה חזק ומגרה מאוד, יש גם לא מעט נשים שטוענות שסקס אנאלי מגרה אותן מאוד ומעלה את הריגוש המיני שלהן, כל אחת מסיבותיה שלה.

לפעמים הגירוי בא מן התחושה כי את עושה משהו שלא כל אחת מסכימה, יש שאוהבות את עמדת הנשלטת ויש שסף הגירוי האנאלי אצלן חזק מאוד.

בכל מקרה מכיוון שבאיזור פי הטבעת אין סיכוך טבעי של ברטלין כמו בנרתיק, רצוי מאוד לסכך את האיזור לפני, יש ג'לים שמיועדים לסיכוך ונמכרים בבתי המרקחת (ללא מרשם) כמו KY ג'ל ויש שמעדיפים את הסיכוך הטבעי - ע"י רוק.

התנוחה המועדפת לסקס אנאלי בשונה ממה שמצטייר בסרטים כחולים היא זו בה האשה שוכבת לגמרי על הבטן כשמתחת לאגן יש הגבהה של כרית או שמיכה, בצורה זו של שכיבה הגוף רפוי יותר והדגדגן מקבל גירוי חיצוני מהכרית שמתחת לאגן.. כך את יכולה להנות מסקס אנאלי ללא תחושת הכאב.

בכל מקרה סקס אנאלי יש לעשות עם פרטנר שאיתו את מרגישה בטוחה, שידע להרגיש אותך וידע להפסיק בזמן במידה ולמרות הכל תרגישי אי נוחות.. יש להכין את המקום מראש במשחקים עם האצבעות ולא לנסות להגיע לחדירה מלאה מהפעם הראשונה.
    יש כאלו שמכינים עצמם מראש עד כדי חוקן כדי למנוע מצבים של לכלוך כמו אלו שמהם את חוששת.

חשוב מאוד, לעולם אין לעבור מסקס אנאלי לווגינאלי מכיוון שבפי הטבעת ישנם חיידקים העלולים לגרום לדלקות בנרתיק.

בסקס מגוון ישנם רגעים של גילוי מסעיר והרפתקני, אך חשוב שתמיד תתנסי רק במה שאת באמת רוצה..בדיוק כמו באוכל, שימי לך בצלחת רק מה שאת רוצה לאכול וגם אז..ניסית ולא אהבת, את לא חייבת לגמור מהצלחת.

בהצלחה,

שלי פסטרנק כץ
    סקסולוגית חברתית
    מאמנת לזוגיות

www.mesibat-banot.co.il

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• WOW תודה לכל אלו שענו

שואלת
    12/05/2008

קיבלתי תשובות ממש טובות מהרבה אנשים נהדרים ועכשיו הדברים הרבה יותר ברורים
    הזמנתי לי כמה משחקים ועד שיגיעו כבר עשינו נסיון קטן עם באצבע שהיה מסעיר בצורה שונה
    לא בטוחה לאן אני אגיע, אבל בינתיים נפתחה לי צורה חדשה להנאה שקודם נמנעתי ממנה
    אז תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנאלי

שלומי
    03/06/2008

יש צורך בהכנת המקום לפני המגע המינישתיפת המקום ואפילו ביצוע חוקן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו