מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסביך- - - -30/11/2015
אני וחבר שלי שנתיים ביחד, בני 21. הקשר שלנו טוב יחסית, אנחנו מאוד קרובים ואוהבים. בקטע המיני יש כמה בעיות.
* אני לא הכי נמשכת אליו. מאוד אוהבת את הבן אדם פנימית, אבל משיכה מינית לא קיימת כל כך, או לא ברמה שאמורה להיות כלפיי בן אדם שאוהבים.
* אין לנו הרבה הזדמנויות להיות ביחד לבד, ובגלל החוסר של שנינו באיזשהו עניין מיני, כל אחד מסתכל לצדדים / מפנטז במן חוסר שליטה על אחרים / אחרות.
* אני נמשכת גם לבנות, וכל הקשרים שהיו לי היו עם בנים. בגלל שלא התנסיתי מעולם עם בחורה, זה תמיד נשאר מסקרן ומטריד באותו זמן, ואני רוצה להיפטר מזה אבל נטייה מינית זה משהו קבוע ואין מצב "להיפטר מזה". וזה הופך את הכול ליותר מסובך, כי לא רק שאני משווה את בן הזוג שלי לבנים אחרים, אני מסתכלת גם על בנות.
*גם כשאנחנו שוכבים, פתאום אני לא מרוכזת, לא נמצאת שם בכלל, וזה קורה ככה כל פעם(!!) אני הופכת למצב אוטומט, שום ריגוש.
חשוב לציין שאנחנו מאוד כנים אחד עם השנייה בעניין, הכול גלוי וידוע בינינו.
מה אפשר לעשות כדי לסדר איכשהו את התסביך הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסביך - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן30/11/2015לגבי משיכה מינית ועניין גם בבנות זה מה שזה. לבי היעדר המשיכה שלך לחבר, האם את יודעת לומר מה מכבה אותך בו ולא מושך? מה כן מושך בו מבחינה גופנית מינית ? במידה ואת לא יודעת לענות לעצמך על שאלות אלו הפתרון הוא פניה לבירור בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)