מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שותפה סקסיתק.31/05/2007
אני זקוקה לעזרה, דחוף - התאהבתי בשותפה שלי. זאת הפעם הראשונה שאני מרגישה משיכה לבחורה. מה לעשות, קרבה בין בנות וחדר אמבטיה אחד עושה את זה. אבל היא רק בעניין של בנים. איך אני מפתה אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסת לשוחח איתה
דייב31/05/2007ןלנעלות את הנושא הזה בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלאכיות שלי מדהימות
עינבר31/05/2007קיבלו את הדברים הטובים משני ההורים(הגובה וזה הכי חשוב בעיניי מהאבא)..ולגביי מה שרשמתי לאייל..זו היתה דעתי..העולם שלנו הוא מה שאנו יוצרים ..אז למה לנסות עולם אחר..הרי יצרנו משהו שהוא ייחודי לנו..אפשר להוסיף תמיד..אבל לא לבקר בשל אחרים..כי אז אתה(וזו דעתי כמובן)בוגד בעצמך ובעקרונותייך..כשבעצם אתה אומר כדי לי לנסות את שלו..זה ביטול של האני שלך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתספרי לה
דייב31/05/2007מה את חושבת ומה את מרגישה ולפי התשובה שלה תוכלי אולי להתקדם
אין מה לרוץ ולמהר כל מה שמתבשל לאט ובנעימות הרבה יותר מהנה בסופו של עיניין.
ועוד משהו מה את מרגישה אליה ואיך את יודעת שאת רוצה להיכנס להרפתקאה עם אישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי לי
אשף31/05/2007מה את עושה עם שני הגברים שלך? ולמה את שואלת אם כדאי להיות לסבית? את לסבית יקירתי. ולגבי הבחורה שנדלקת עליה. תראי לא נראה לי שזה ילך.אם היא לא בעניין. ואם תשאלי אותה ישירות זה יכול להיגמר במבוכה עצמית גדולה במיקרה הטוב. ואם היא תרכל על זה עם מישהו/מישהי מהעבודה( זה קורה יקרתי) אז זה ייגמר גם במבוכה גדולה לפני כולם. תנסי לגשש אבל אל תעיזי לשאול או לרמוז יותר מדי עד שלא תהיי בטוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי כוח לכותרת ראשית
חסוי28/09/2008דברי איתה שוחחי איתה תגידי לה תנסי אותי אל תלכי רק אל בנים ם גם יכולים לבוג בך בהצלחה ביי מקווה שתצליחי (: ^_^
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)