נשוי,נשוי..אבל כמה אפשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשוי,נשוי..אבל כמה אפשר
    נשוי מרשים
    13/02/2007

כל כך אוהב את אשתי ואינני רוצה לפגוע בקיים,אך סקסעם אשתי כל כך מונוטוני..ואני מרגיש כמו הר געש של נתינה ופינוקים..מאהבת אולי..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשוי,נשוי..אבל כמה אפשר

הוספת תגובה

• קח בחשבון שמאהבת זה מסוכן

נסיכה
    13/02/2007

אתה גבר - אתה פועל מתוך דחפים מיניים (לעומתי שאני אישה ופועלת יותר מדחפים רגשיים). יש סיכוי שאם תקח מאהבת אז תתחיל להיעלם מהבית ולזלזל באישתך, כי תקבל את מה שאתה צריך במקום אחר ואז תגיע הביתה מרוקן, בלי חשק וישר תלך להתקלח ולישון. אם תקפיד לשלוט בעצמך ולא להכנס לרומן אלא למשהו חד פעמי, אז אולי זה יעזור לך גם לשפר את הענייני עם אישתך. תחשוב שגם לדעתה הסקס מונוטוני וגםהיא תשמח אם זה ישתפר. גם אני הייתי כמוה, לא היה לי חשק לסקס רציתי רק לגמור עם זה וללכת לישון, עד שכמה פגישות עם מאהב עזרו לי להיזכר כמה שאני בעצם נהנית ממין וכמה שזה חשוב לזוגיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אתה כל כך אוהב את אישתך

14/02/2007

שווה לךלנסות ולהשקיע עוד קצת בקשר. אם אתה לא מצליח לבד, תשקול לפנות לסקסולוג או ליעוץ זוגי. בדרך כלל, ואני אומרת את זה שוב ושוב, הסקס זה המראה למערכת היחסים. לא ממציאים שום דבר במיטה, אין דבר כזה "הכל בסדר חוץ מהסקס". אם הסקס לא בסדר, אז יש עוד דברים שהם לא בסדר, ואם פותרים אותם אז באורח פלא מסתדרים להם גם השאר.

תעשה בדק בית -כמה טובה מערכת היחסים בינכם מבחינת תקשורת, הדדיות, חברות, שיתוף, אינטימיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו