מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשוי,נשוי..אבל כמה אפשרנשוי מרשים13/02/2007
כל כך אוהב את אשתי ואינני רוצה לפגוע בקיים,אך סקסעם אשתי כל כך מונוטוני..ואני מרגיש כמו הר געש של נתינה ופינוקים..מאהבת אולי..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קח בחשבון שמאהבת זה מסוכן
נסיכה13/02/2007אתה גבר - אתה פועל מתוך דחפים מיניים (לעומתי שאני אישה ופועלת יותר מדחפים רגשיים). יש סיכוי שאם תקח מאהבת אז תתחיל להיעלם מהבית ולזלזל באישתך, כי תקבל את מה שאתה צריך במקום אחר ואז תגיע הביתה מרוקן, בלי חשק וישר תלך להתקלח ולישון. אם תקפיד לשלוט בעצמך ולא להכנס לרומן אלא למשהו חד פעמי, אז אולי זה יעזור לך גם לשפר את הענייני עם אישתך. תחשוב שגם לדעתה הסקס מונוטוני וגםהיא תשמח אם זה ישתפר. גם אני הייתי כמוה, לא היה לי חשק לסקס רציתי רק לגמור עם זה וללכת לישון, עד שכמה פגישות עם מאהב עזרו לי להיזכר כמה שאני בעצם נהנית ממין וכמה שזה חשוב לזוגיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה כל כך אוהב את אישתך
14/02/2007שווה לךלנסות ולהשקיע עוד קצת בקשר. אם אתה לא מצליח לבד, תשקול לפנות לסקסולוג או ליעוץ זוגי. בדרך כלל, ואני אומרת את זה שוב ושוב, הסקס זה המראה למערכת היחסים. לא ממציאים שום דבר במיטה, אין דבר כזה "הכל בסדר חוץ מהסקס". אם הסקס לא בסדר, אז יש עוד דברים שהם לא בסדר, ואם פותרים אותם אז באורח פלא מסתדרים להם גם השאר.
תעשה בדק בית -כמה טובה מערכת היחסים בינכם מבחינת תקשורת, הדדיות, חברות, שיתוף, אינטימיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)