מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיצה והכוונהmoooon12/05/2008
נשוי,והשכנה מימול משגעת,כל ערב היא תולה את החוטיני היומי מול עיניי.ואני כמו כלב חרמן
יוצא להריח את התחתון,היא מסמנת לי,ואני לה.שנינו כל בוקר בבית לבד.אני מקשיב לעקבים
.היא צועדת בביתה.יודע שהיא מחכה שאעשה משהו.אך חושש.
זה קרוב מידי,אך כבר שנתיים,אני מפנטז,אך אטרוף אותה,לבלע את מיצי כוסה,אצליף בישבנה.
היא סקסית בטרוף,ושובבה.האם אזכה שהיא תשב על פני..תנשוך את איברי,האם איברי יחדור
באיטיות לישבנה המטריף,עם החוטיני שתלוי שם בחוץ...
מה המלצתכם?? דרך אגב אני נאמן לרעייתי..אך המחשבות...הו המחשבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאל את אישתך אם בא לה שלישיה
רועי12/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחטין על התיאורים
12/05/2008אבל לצערי אין לי עצה. אתה היחיד שיכול לבחור.
רק אומר שתקח בחשבון שאם תבגוד או תציע לאישתך שלישיה, אחר כך השכנה תמשיך לגור שם ועלולים להיווצר מצבים לא נעימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה והכוונה
שלי פסטרנק12/05/2008
לא ברור אם יש איזשהו קשר נוסף בין שניכם (אתה ואשתך) לשכנה, יצא לכם לדבר? האם היא נשואה?
ובכלל, האם יוצא לך לדבר עם אשתך על פנטזיות בזמן הסקס?
בגדול בלי לדעת המון פרטים זה נשמע לי כמו פנטזיה רגילה שעוברת על כל גבר/אשה שנמצאים במערכת יחסים במשך תקופה ארוכה וחווים גירויים מדליקים מבחוץ.
העניין הוא שכמו שזה נראה לי השכנה שלך נהנית לעשות לך טיזינג, ואם היא לא נשואה ולא חברה של אשתך אני מניחה שגם אין לה שום בעיה להשחק איתך קצת ואפילו לנהל איתך רומן קצר..לה בטח שאין מה להפסיד. ולך?
זו לא חוכמה לשחק משחקים מתגרים כשלא צריכים לחיות יחד במשך 24 שעות.. כשבוחרים להראות רק את הצדדים היפים והמדליקים באישיות.
אם אשתך פתוחה וליברלית והיחסים ביניכם טובים, אולי תנסה לספר לה בזמן הסקס על הטיזינג שעושה לך השכנה וכמה שזה מדליק אותך.. נסה לספר לה תוך כדי ששה מדליק אותך, ספר לה גם כמה אתה אוהב אותה (את אשתך) ושזו רק פנטזיה שגורמת לך לגירוי.
יכול להיות שתגלה פרטנרית שתבין את הרמז ותכניס קצת משחקים לסקס שלכם, ואולי תמצא פרטנרית לחילופי פנטזיות במיטה (אני לא מדברת על צירופים או חילופי זוגות) וכך תוכלו להפוך את הסקס שלכם ליצירתי ומשעשע.. אפשר להכנס יחד לאתרי סקס באינטרנט שמכילים סיפורים אירוטיים (אפשר להדפיס וספר אחד לשניה לפני השינה..זה מדליק)
השאלה היא מה יקרה אם תגלה שהיא קנאית בטירוף ותתחיל לעשות לך סצינות גם כשאתה רק מעיז לפנטז בלבד.. ועוד דבר..
מה אם היא תהנה מן ההשתפכות שלך ותספר לך שגם לה יש פנטזיה מחרמנת ביותר על אחד החברים שעובדים יחד איתה.. איך אתה תגיב?
לכל מטבע יש שני צדדים..יש פנטזיות שעדיף לשמור בלב , יש כאלו שנעים לחשוף בפני בת הזוג ויש כאלו שמעיזים לממש ואז מגלים שבפנטזיה זה הרגיש הרבה יותר נעים.
בהצלחה!
שלי פסטרנק כץ
סקסולוגית חברתית
מאמנת לזוגיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)