בעיה בחדירה ובאוראלי ושאלה על תדירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בחדירה ובאוראלי ושאלה על תדירות
    קרן
    02/03/2016

שלום
    דבר ראשון אני עם בן זוגי 3 שנים, הגיוני" שמשהו בתדירות של הסקס ישתנה, וגם החיים גם גורמים לזה, אבל שמתי לב שכשאנחנו כן שוכבים, בד"כ זה פעם בשבוע שבועיים, למרות שמבחינתי "האידיאל" זה פעמיים בשבוע לפחות.
    אני שמה לב שאני פחות רוצה לשכב איתו ופחות נהנית, הוא שמנמן ולא ממש מצליח לשנות את זה וכבר חלק נכבד מהקשר דיברנו על זה, אבל עדיין אין שינוי. ויש תנודות במשקל.
    וזה משמעותי עבורי כי אני נראית טוב וזה מוריד לי מהחשק שבן זוגי לא נראה הכי טוב שהייתי רוצה.
    דבר אחר שאינ קצת אוכלת את הלב, כשהתחלנו לצאת שמתי לב שהזין שלו נוטה הצידה, וזה הפריע לי וכתבתם לי שאולי זו סיבה לעזוב את הקשר, אבל נשארתי מסיבות אחרות, אבל המצב הוא שבכל הפעמים שאנחנו שוכבים כואב לי בחדירה, לא משנה באיזו תנוחה, ולא משנה אם היה משחק מקדים או ג'ל... אני יודעת שזה איתו כי היו לי עוד פרטנרים.
    אמרתי לו את זה, הוא אומר שהוא ניסה לעשות הכל... אבל מבחינתי זה פשוט מאוד בגלל שהזין שלו הולך הצידה... גם אחרי הכאב אז יש כמה זמן של הנאה, אבל מהר מאוד באופן מפתיע אני בקושי מרגישה אותו....גם אין לי חשק בגלל זה לענג אותו לרדת לו... לא נוח לי...

פתרונות? זה מאוד מלחיץ אותי כי אנחנו מאורסים פתאום אני בלחץ מה זה הבחור שאני אשכב איתו כל החיים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה בחדירה ובאוראלי ושאלה על תדירות - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    02/03/2016

קרן שלום, יש סיבות רבות לחשק ועניין מיני. גם משיכה ואטרקטיביות גופנית יכולות להשפיע. כאב בזמן המין הוא גורם נוסף שמשפיע על החשק. מדברייך עולה שאת פחות נמשכת לעודף המשקל של בן זוגך. האם את זו או בן הזוג שפחות יוזם זו הסיבה למין בתדירות הנ"ל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קרן
    03/03/2016

תודה על התשובה
    הוא יוזם אני פחות נענת לו, וברור לי שתדירות הסקס קשורה לתקופה לחוצה וכו' אבל מה שמפריע לי בעיקר, שאני לא בציפייה שתהייה תקופה רגועה ושנוכל לשכב יותר, בגלל הירידה במשיכה והכאבים בזמן הסקס.
    אפשר עוד דרכים להפחתת/ העלמת הכאב? והגברת ההנאה כי זה מתסכל שבהתחלה כואב ואז משום מה כמעט ולא מרגישה אותו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    03/03/2016

מומלץ לפנות לאבחון מקור הכאב, יכול להיות רגשי (העידר עוררות ומכאן העדר רטיבות) או גופני. גם זה שאת לא מרגישה אותו יתכן ונובע מסיבות של משיכה, חשק או כמו שכתבת שהפין עקום .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו