מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום. שאלה בקשר למיניות ולחץ וסקס ראשוןקורל04/03/2016
שלום. יש לי בן זוג כמה חודשים ועוד לא שכבנו למרות שאני נורא רוצה לשכב אבל אני מפחדת כי אני לא שלמה עם גופי וחוץ מזה גם כשאנחנו עושים דברים אינטימיים אחרים שהם לא סקס אני משום מה בלחץ ואחרי זמן קצר אני פשוט אומרת לו שיפסיק, אני אוהבת לגרום לו לגמור אבל כשהוא רוצה לגרום לי לגמור אני לחוצה ומעדיפה שלא, פעם אחת הוא ניסה לגרום לי לגמור ולקח לי די הרבה זמן (אולי מהלחץ?) ואני מפחדת כל פעם כשאני לא אצליח לגמור ואז הוא יתאכזב אז אני מעדיפה שבכלל לא ינסה ולכן אני לא יודעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום. שאלה בקשר למיניות ולחץ וסקס ראשון - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן06/03/2016יאנה שלום, לחץ וחשש אכן פוגע ביכולת ליהנות מהחוויה האינטימית/מינית. מציעה לך לדבר עם בן הזוג על החששות והלחץ שלך. אולי כדי להמתין מעט..
כמו כן במידה ואת מחליטה שאת מעוניינת להתקדם במין עשי זאת בגלל שאת רוצה ולא בגלל לחץ או רצון לספק אותו. כשאת במין אל תנסי לגמור! נסי פשוט ליהנות מהמגע ומהחוויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה ורק עוד שאלה שקשורה
קורל08/03/2016יש לי קטע מוזר כזה שכשחבר שלי הכניס לי אצבעות מאחורה זה גרם לי לתחושה כאילו אני צריכה לשירותים (לשירותים גם מקדימה וגם מאחורה אבל יותר מאחורה) וזה גם קרה כשהוא הכניס לי אצבעות מקדימה.. גם הרגשתי מין תחושה כאילו אני צריכה לשירותים וכאילו תכף יצא לי פיפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה ורק עוד שאלה שקשורה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן09/03/2016יש נשים שלעתים בעקבות גירוי מיני עם או ללא אורגזמה יש תחושה של מתן שתן. מציע לך להתרוקן לפני קיום יחסי מין, יתכן ויעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)