מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי תופעה שלדעתי נקראת שפיכה מאוחרתהמותש עד מאד11/03/2016
אני יכול לנסות ולהגדיר זאת כשפיכה מאוחרת.. אולי ללא מעט גברים ונשים זה יישמע כברכה, אבל זה דווקא סיוט. בקיום יחסי מין קשה לי מאוד להגיע לשפכה. אני מתאמץ ב"פול כח" מינימום חצי שעה ולרוב הרבה יותר ופשוט לא מצליח להגיע לפורקן. מה שאני עושה בד"כ אחרי זמן ממושך של קיום יחסי מין, כשאני מטפטף זיעה על חברה שלי ועל כל המצעים ומותש לחלוטין, אני פשוט מאונן לפעמים עוד כ 15-20 דק' ורק אז מגיע לשפכה אחרי שאני כבר גמור פיזית. אולי מי שסובל מהבעיה ההפוכה יחשוב שזו ברכה, אבל באמת שמבחינתי קיום יחסי מין הוא לא פחות סבל מאשר כיף, כאילו אני צריך עכשיו ללכת ולעשות אימון מלא בחדר כושר.
שאלתי היא, האם יש משהו שאפשר לעשות בנידון?
ואם כן האם זה טיפול תרופתי? או שיש שיטות אחרות?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי תופעה שלדעתי נקראת שפיכה מאוחרת - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן11/03/2016אכן מה שאתה מתאר זה מצב של שפיכה מעוכבת. הסיבה יכולה להיות מתרופות, הרגלי אוננות או סיבות רגשיות ואף בין אישיות. ניתן לטפל לשפר את המצב ולפתור את הבעיה. ממליץ לך לפנות לטיפול סקסולוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)