אישתי לא רוצה לקיים איתי יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישתי לא רוצה לקיים איתי יחסי מין
    נשוי מדוכא
    13/03/2016

שלום

אני ואישתי נשואים באושר כ13 שנים
    יש לנו 3 בנות מדהימות הקטנה בת 8

צריך לציין שלאחרונה ירדתי משמעותית במשקל(כ50 קילו)

בשלוש השנים האחרונות לערך בקושי קיימתי יחסי מין עם אישתי עקב אי רצונה. ואם כבר קיימנו היא היתה תמיד מגבילה לי בזמן ומזרזת אותי ולרוב בכלל לא הייתי מגיע לפורקן(זה היה קורה אחת לחודשיים לערך).
    בנוסף אחרי שירדתי במשקל היא בכלל לא מעוניינת ואפילו לא מוכנה לשמוע על זה וכמה שאני כבר מנסה להיות רומנטי היא לא משתפת פעולה.

מה אפשר לעשות?
    מה גורם לזה?
    הבעיה אצלי?

בנוסף אני חייב לציין שבסך הכל הנשואים שלנו טובים רק כאשר מגיע הלילה ושהולכים למיטה אני נכנס לדכאון חוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אישתי לא רוצה לקיים איתי יחסי מין - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    13/03/2016

בעיה והקושי שאתה מתאר בהחלט קשה. יש סיבות שונות לירידה והיעדר חשק מיני. ישנם גורמים רגשיים-זוגיים או פרטניים, יכולות להיות סיבות גופניות או תרופות שונות. במקרים רבים הבעיה קשורה לקשר "יחסי מין הם מין של יחסים". ממליץ לכם לפנות לברור בטיפול זוגי מיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישתי מסרבת לקיים איתי יחסי מין

נשוי מדוכא
    14/03/2016

בסך הכל מערכת היחסים שלנו מצויינת. אישתי יודעת לפרגן והכל אבל לקיים יחסי אישות אין היא מעוניינת בכלל אפילו לא מוכנה לשמוע על זה.

מה אפשר לעשות?
    כל פעם שאני שואל אותה למה היא לא מעוניינת היא מסרבת לומר וסתם מתעצבנת.
    כמו כן אני יודע שאם אעלה את הנושא של יועץ מיני היא תסרב בתוקף ותגיד שאין שום בעיה בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישתי מסרבת לקיים איתי יחסי מין - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    14/03/2016

כמו שאתר כותב ומבין בהחלט יש בעיה. היא לא מוכנה לעשות אתך אהבה (סקס) ואתה לא יודע למה, היא גם מסרבת להסביר. מה אתה מוכן לעשות כדי לשנות את המצב? אם אתה לא מציג את הנושא כבעיה חמורה מבחינתך אז הנושא לא יקבל התייחסות מצידה. תומר לה שלא טוב לך כך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו