אוננות על הבטן- האם זה נורמלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות על הבטן- האם זה נורמלי?
    דורון
    27/04/2016

אהלן,
    אני גבר צעיר ואני מאונן כבר כמה שנים על הבטן זאת אומרת שאני זז עם האיבר מין על המיטה וככה מתחכך על המיטה.
    זה נורמאלי שאני ככה?
    אני לא מצליח להתרגל להוציא שפיכה באוננות רגילה מה לעשות?
    זה יגרום לי להשלכות בעתיד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוננות על הבטן- האם זה נורמלי? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    27/04/2016

כל אוננות בכל דרך זה נורמלי אבל יתכן מאוד שדפוס האוננות הנוכחי יגרום לך לקשיים ביכולת הפליטה בקיום יחסי מין (משגל) עם בת זוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות? איך להתרגל עכשיו?

דורון
    29/04/2016

מה צריך לעשות כדי להתרגל לאונן רגיל ביד? זה ממש קשה אני מנסה ביד ואני לא מצליח להוציא שפיכה
    אני באמת דואג לגבי העתיד שלי על מה שאמרת עכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות? איך להתרגל עכשיו? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    29/04/2016

התרגול צריך להתחיל בשלבים ובהדרגה עד להטמעת הרגלים חדשים. הנושא פתיר ואפשר לעזור בטיפול מיני. כדי לך לשקול פניה למטפל מיני מוסמך המטפל בשפיכה מעוקבת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו