כותרת ארוכה כדי שההודעה תתפרסם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כותרת ארוכה כדי שההודעה תתפרסם
    חסויה
    30/04/2016

שלום, אני בת 23 ובן זוגי בן 29. יש לי 2 שאלות-
    קודם כל, חבר שלי הכיר לי את עולם הסאדו מאזו, ואני שאפילו לא יזמתי את זה נהניתי מאוד, נכנסתי לזה בלי פחד או חרטות.
    הבעיה הראשונה היא שלפעמים מה שמדליק אותו הוא לתת לי לחכות כשאני מגורה מאוד. זה יכול להיות ממש לפני האקט עצמו כשאנחנו מדברים במיטה, ואני כמובן יוזמת התחלה של משהו, ואז הוא עושה את עצמו ישן (בבוטות, בצחוק, ואז ממשיך במשפטים של "אבל אין לנו זמן") ומשתעשע ברעיון שאני מתה כבר לשכב וזה לא קורה.
    לא פעם הסברתי לו שזה נחמד, אבל שגם הייתי שמחה לראות את ההתלהבות מהתחלת קיום היחסים (נגיד תקופה ארוכה שלא התראנו מסיבה כלשהי) זה לפעמים מוריד לי מהבטחון, כי אם הוא היה מת לשכב איתי אז הוא לא היה מותח את זה כל כך כל פעם. התחושה מעיקה, בעיקר כשאני יודעת שבתוך תוכי אני אדם הרבה יותר מיני ממנו.
    השאלה השניה היא יותר "פיזית", הוא צבט אותי חזק בפטמה ועשה לי שטף דם.. רציתי לדעת אם זה יכול להיות מסוכן בשל המיקום. (מניסיונכם בשיחות עם אנשי הסאדו מאזו, אם בכלל)
    בכל אופן תודה וסליחה על השאלה המוזרה על הפטמה! ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כותרת ארוכה כדי שההודעה תתפרסם - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    30/04/2016

ראשית לענין הפטמה, זה לא מסוכן. יחד עם זאת יש בפגיעה פיזית ( שטף דם) בעייתיות. גם בסאדו מזו יש מידתיות. ניראה שהחבר שלך לא מבין די הצורך את ענין המידתיות. לכן, צבט חזק מידי בפטמה ולכן גם משהה את המין יתר על המידה.
    שוחחי איתו על ענין המידתיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו