מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביצים סיניות- שימוש מוטעה או החלום ושברו?תוהה ותועה16/05/2016
הגעתי לגיל 30 ויחד עם הבהלה מהגיל, הגיע הפחד מצניחת רחם, שרירי רצפת אגן רפויים ועוד מרעין בישין...
קניתי ביצים סיניות כדי לחזק את האיזור ונאמר לי להתחיל מהקוטר הגדול ביותר (3.5 ס"מ) כדי לתרגל ועם הזמן, אחרי שהשרירים יתחזקו, לעבור לקוטר קטן יותר.
חלק מהתרגילים כוללים לנסות לעמוד איתן, להתנועע, להתכופף וכו' וכיוון שזה אמור להיות קשה, צריך להתחיל מכמה דקות בודדות עד שמגיעים לשעה, פעם ביום.
בנוסף, נאמר לי שהביצים הללו מחזקות את האורגזמה ומעניקות הנאה בפני עצמן.
ובכן- לא ממש.
מאד קשה לי להחדיר אותן. אני מצליחה רק תוך כדי אוננות ורק במצב גירוי עמוק.
אחרי שהן כבר בפנים- אין לי שום בעיה להחזיק אותן כמה שעות טובות, לפעמים יום שלם. (בדיוק כמו טמפון, הן פשוט לא זזות).
מיותר לציין שהן לא חיזקו את האורגזמה...
האם אני עושה משהו לא בסדר?
האם יש דרך אחרת לחזק את שרירי רצפת האגן/לחזק את האורגזמה חוץ מתרגילי קיגל?
ביחסי מין אין לי בעיה להגיע לאורגזמה גם מחדירה וגם מגירוי הדגדגן ואין בעיות חדירה כלשהן...
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצים סיניות- שימוש מוטעה או החלום ושברו? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן16/05/2016מלבד תרגילי קייגל(pc) את יכולה לפנות לפיזיוטרפיסטית של רצפת האגן לתרגול שתורם גם לאינטנסביות של האורגזמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר,לביצים הסיניות אין שום תועלת?
תוהה ותועה16/05/2016ותודה רבה על המענה המהיר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר,לביצים הסיניות אין שום תועלת? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן16/05/2016יכולות לעזור בחיזוק השרירים באופן חלקי. ביו פידבק ופיזיותרפיה יעילים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
תוהה ותועה17/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)