משהו שאני עושה ליד מטפלת אלטרנטיבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו שאני עושה ליד מטפלת אלטרנטיבית
    יואב
    15/06/2016

היי

אני הולך לטיפול אלטרנטיבי אצל אישה ( זה טיפול אלטרנטיבי רפואי אמיתי בלי שום משהו מיני או ארוטי והבת זוג שלי יודעת מזה )
    הטיפול נעשה כשאני לבוש בתחתונים כשהמטפלת נוגעת בי רק עם הידיים שלה,
    הבעיה היא שאני מאוד נמשך אליה ואני מתחיל לחשוב על מין בכוונה באמצע הטיפול כדי שתהיה לי זיקפה ושהיא תראה את זה ותהיה מודעת לזה, כשזה קורה זה גורם לי להתרגשות גדולה שאף פעם לא היתה לי.
    היו פעמיים שהיא יצאה מהחדר וממש התחלתי לאונן אבל בלי לגמור ובשניה האחרונה לפני שהיא נכנסה הפסקתי אבל כל שאר הפעמים אני מגיע לזיקפה רק בעזרת המחשבה,
    גם בבית כשאני מאונן אני מדמיין את הסיטואציה הזאת אבל שוב בלי שום מחשבה על מגע מיני עם המטפלת וכשאני גומר אני מבטיח לעצמי שאני אפסיק עם מה שאני עושה בטיפול אבל זה לא ממש מצליח, אוננתי כמה פעמים לפני שאני מגיע אצלה לטיפול אבל גם זה לא עזר.
    בטיפול האחרון לבשתי בכוונה תחתוני בוקסר שנקרעו להם הכפתורים וכשהיתה לי זיקפה הפין שלי יצא דרך הפתח בתחתונים אמרתי סליחה והחזרתי אותו "למקום" תוך כדי זה שהיא מסתכלת עליו וזה מאוד ריגש אותי וכשהסתיים הטיפול והייתי לבד אונננתי וגמרתי תוך כמה שניות ואז התלבשתי.
    כשאני חושב עם הראש ולא עם הז... אני יודע שמה שאני עושה לא מתאים. אבל לא יכול להפסיק
    האם מה שאני עושה באמת נורא או שאני מחמיר עם עצמי ?
    אם כן איך להפסיק עם זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משהו שאני עושה ליד מטפלת אלטרנטיבית - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    15/06/2016

שלום
    יהיה נכון עבורך להחליט אם אתה מעונין בקשר מיני עם המטפלת הנ"ל.
    בכל אופן, ברור שהריגוש המיני שנוצר בטיפול מאד נעים לך.
    יתכן מאדשכדאי שתחשוב עם בת הזוג שלך איך להגביר את הריגושהמיני בקשר שלכם.
    יתכן גם שבשלב מסוים המטפלת תבקש להפסיק את הטיפול בגלל הקושי האתי /טיפולי
    מאחר ואתה מוטרד מהענין תשקול בינך לבינך אם הסיטואציה נכונה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יואב
    15/06/2016

היי

אני לא מעוניין במשהו מיני עם המטפלת כי כמו שאמרתי יש לי בת זוג
    והבת זוג שלי מאוד שמרנית ולא פתוחה לנסות כל מיני דברים, ולמשל
    מציצה , לגמור בין השדיים שלה, לקשור לה את הידיים, לראות סרט סקס ביחד, לנסות כל מיני תנוחות וכו'
    להכל אלה היא ממש לא מסכימה וזה מאוד מתסכל אותי וכנראה שהתייאשתי ממנה בנושא הזה, איך אפשר לשנות אותה ?
    ובינתיים את יכולה לענות לי בכנות כאשה האם מה שאני עושה אצל המטפלת נורא ? אני מניח שאני מחפש אישור להמשיך עם מה שאני עושה אבל אשמח אם תעני לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו