מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מישהו ניסה פעם את התנוחה הזאת357M16/05/2008
שהגבר שוכב ומרים את חלק התחתון של הגוף שלו למעלה כמה שיותר (בלהישען על משהו או בעזרת בת הזוג) והפרטנרית יורדת על הזין שלו? מישהו פעם ניסה את התנוחה הזאת ראיתי את זה בסירטי פורנו קצת ורציתי לנסות את זה,האם מישהו ניסה את זה פעם? איך זה היה?.בבקשה תגיבו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו ניסה
שלי פסטרנק כץ16/05/2008כנראה הבחור שראית בסרט..
איזה סרט זה? אולי של הקאמה סוטרה..
הרעיון בסקס הוא להנות ממנו ולא לחפש תנוחות בעיתיות ווירטואוזיות, זה לא מה שיהפוך את הסקס שלך לטוב..אולי למשעשע.
כשהתנוחה היא מסובכת קשה להנות מהסקס עצמו, בסרטים הקטע הוא להכניס כמה שיותר דברים חדשים שאיש עוד לא ראה כדי שלא תשתעמם.. אם אתה מוצא מישהי שאיתה אפשר לנסות את התנוחה הזו נשמח לשמוע איך היה ולמה התנוחה הזו עדיפה על אחרות..אם בכלל.
בהצלחה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה היה סרט פורנו רגיל
357M16/05/2008וזאת לא ניראת לי תנוחה מסובכת מידי הייתי רוצה לנסות את זה ואני מחפש דעות עליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולמה אתה בעצם לא מנסה בעצמך?
שלי פסטרנק כץ16/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה לישמוע דעות על זה ליפני
357M16/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכיף בסקס זה להתנסות בכל דבר
שואלת17/05/2008אם התנוחה הזו מפתה אותך ויש לך מישהי שמוכנה לנסות אתך דברים אז למה שלא תלכו על זה.
הכי גרוע שיכול להיות זה שיכאב הגב או שלא תרגיש שום דבר מיוחד, אז משנים פוזה למשהו יותר כיפי וזהו. לא קרה שום נזק.
אבל הכי טוב זה שתגלה שאם אתה מעיז ומנסה דברים חדשים פתאום איכות המין שלך השתפרה, והגירוי השקצת שונה מעורר אותך לשיאים חדשים. לא שווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מוזר
17/05/2008שוכב ומרים את החלק התחתון של הגוף שלו למעלה כמה שיותר? נשמע לי תנוחה לא נוחה במיוחד, שעושה כאבי גב לגבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא ניראה עושה כאב גב
357M17/05/2008אולי טיפה אבל זה לא כל כך נורא זה נורא מושך אותי התנוחה הזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)