מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לד"ר ולטמן - קשיים בחשק מיני ושמירת הזיקפה לאורך זמןמיכאלה22/06/2016
שלום ד"ר,
אני בחור כן 30 נשוי כשנה.
אני מרגיש שאף פעם לא ממש היה לי חשק מיני . גם אין לי ניסיון יותר מדיי עם נשים.
לבת זוגתי חשק מיני גבוה יותר,אני מצליח להתגרות ע"י חיכוך, אבל אם החיכוך נעלם לכמה שניות הזיקפה יורדת וזה מאוד מפריע באמצע היחסים. כמו כן אני מרגיש שראש הפין לא "מתנפח" מספיק כי אני לא מגיע לזיקפה מלאה. האיבר אמנם חזק אך יש יכולת כנראה להגיע לזקפה חזקה יותר וזאת אני יודע כי כאשר אני גומר האיבר וראש הפין מגיעים לזיקפה ממש חזקה ועל זה מעידה גם בת זוגתי.
1. האם יש קשר לחשק המיני הירוד לזה שהזיקפה יורדת מהר ללא חיכוך?
2. האם יש קשר לחשק המיני וזיקפה מלאה?
3. איך מטפלים בבעיה כזאת? האם הטיפול ארוך טווח? ניתן לפיתרון או רק להקלה? והאם יש כדורים שעוזרים?
תודה
עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר ולטמן - קשיים בחשק מיני ושמירת הזיקפה לאורך זמן - תגובה
רות בן-ציון שכטר22/06/2016עמיר שלום,
יש קשר בין חשק מיני נמוך איכות הזקפה
ניראה שבשלב ראשון כדאי שתעשה בדיקת דם ותבדוק את רמץ הטסטוסטרון שלך. במידה ויש רמה נמוכה ניתן לתקן זאת עי ג'ל או זריקה
כמובן שיש מעגל קסמים של לחץ מחוסר הצלחה ואיכות הזקפה
ראשית,כדאי לעשות אתהברור הרפואי ואחכ במידת הצורך טיפול רגשי- מיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)